Bloggerii pot schimba lumea

Poate vă mai aduceți aminte de articolul, Lumină pentru Ursici, lumină pentru oameni!, în care povesteam cum un sat întreg este în beznă. Era vorba de Ursici, din județul Hunedoara. Spun că “€œera” pentru că se face lumină-n sat!

Lumina-pentru-Ursici-290x193Apelul lansat pe blog de Cristian Manafu care a avut ca rezultat o avalanșă de articole ale unor bloggeri ce au făcut astfel cunoscută această stare de fapt mai multor oameni și, implicit, a unora care chiar puteau să ajute familiile din sat, a determinat implicarea Unicredit Țiriac Bank în finanțarea celor 15 panouri solare și în montarea acestora pentru cei 51 de locuitori din acest sat uitat de lume.

Nu îmi rămâne decât să concluzionez că blogosfera, fie ea de turism sau generalistă, poate avea un impact enorm și poate determina oameni și instituții să ia atitudine.

Cred cu tărie că noi toți, prin fiecare om ajutat în parte, câștigăm bucuria și satisfacția că am reușit și mai ales, ne simtitm cu adevărat oameni!

Bravo celor de la Asociaţia Free Mioriţa pentru implicare în organizarea acestei campanii şi lui Cristian Manafu pentru iniţiativa de a face auzit glasul acelor oameni !

Update 21 august 2013:

În perioada 7 – 15 septembrie, se organizează o tabară de lucru la Ursici. Înscrierea voluntarilor se poate face la adresa de email iulian@freemiorita.ro.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Measj says:

    Blogosfera este a 5-a putere in stat.

  1. 25 September, 2013

    […] această campanie puteţi citi şi în articolele Bloggerii pot schimba lumea şi Lumină pentru Ursici, lumină pentru […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture