Câştigă o carte de la editura Herald de Moş Crăciun!

Participă la concurs şi ai şansa de a câştiga cartea “Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” de Connie Miller

informeaza-ti_egoul_mare-232x300În doar cîteva zile vine şi mult aşteptata seară de Crăciun în care împodobim bradul şi punem sub el cadouri pentru cei dragi. În acelaşi timp, aşteptăm şi cadourile pe care numai Moş Crăciun le poate aduce…

Poveştidecalatorie.ro s-a gândit să facă o bucurie cititorilor oferind două cărţi ale editurii Herald“Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” de Connie Miller. Cartea s-a lansat în septembrie 2013, putând citi amănunte atat despre carte, cât şi despre autoare aici.

În ce constă concursul?

Dacă ai cel puţin 18 ani, lasă un comentariu la acest articol în care să ne spui de ce ţi-ai dori cartea şi pentru cine, chiar dacă acea persoană eşti chiar tu şi, eventual, ce cărţi îţi place să citeşti în vacanţe!

Cei doi câştigători  care vor da cele mai frumoase, inspirate şi emoţionante răspunsuri vor fi aleşi de către un juriu format din trei bloggeri de travel pasionaţi de călătorii, respectiv Georgiana de la Vacantareusita.ro, Ileana de la Bucuriadeacalatori.wordpress.com şi Geta de la Hoinariromani.ro.

Perioada de desfăşurare este 12 decembrie-17 decembrie 2013, iar jurizarea va dura o zi. În data de 19 decembrie vor fi anunţati cei doi câştigători pentru ca Moşul să aibă timp să le trimită cartea!

Aceştia sunt rugaţi să trimită adresa poştală la care vor primi cărţile pe povestidecalatorie@gmail.com, până la data de 21 decembrie inclusiv.

Succes şi fie ca noul an să vă aducă numai bucurii şi să lăsaţi în urmă orice tristeţi! Aşa cum spunea Connie Miller, “Dacă sunteţi atenţi la ceea ce se întâmplă în fiecare moment, veţi descoperi că viaţa ne aduce permanent ocazii să ne vindecăm rănile trecute”…

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

33 Responses

  1. Corina says:

    Cartea ar fi cadoul perfect pentru fiica mea cea mare, studenta , care iubeste cartile si care isi gaseste timp in iuresul vietii pentru relaxarea sufletului ei.
    Cartile mele de vacanta sunt carti usoare , romantice pentru vacanta pe care o am intotdeauna vara ,la mare.

  2. Chloe Pilat says:

    Un dar mult asteptat de egoul meu,este hrana sufletului meu. Aceasta carte minunata doresc sa o simt …

  3. Multumim pentru comentarii, Corina si Chloe! Succes la concurs!

  4. Cristi says:

    Zice folosoful Nietzsche: Whenever I climb I am followed by a dog called ‘Ego’.
    Cu alte cuvinte indiferent cat de umil ar fi omul, pe masura ce “urca” si acumuleaza realizari incepe sa se creada superior celorlalti. E greu sa scapi de un caine atat de credincios.
    Imi doresc aceasta carte numai pentru MINE!

  5. asaftei monalisa says:

    “Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” de Connie Miller, un citat foarte binevenit într-o perioadă în care fiecare uită de sine ,aleargă care încotro , uneori fără să știe de ce și unde , de asemenea într-un moment în care unii dintre noi suntem puși în situația de a nu ști sau a nu putea găsi răspunsul unei întrebări simple ,,cine ești tu ? ” , ,,ce menire ai tu pe acest pământ?” , ,,cu ce scop sau ce misiune ai tu în lumea asta?” ; întrebările ar putea continua . ,,Importanța autocunoașterii de sine în rândul indivizilor și mai ales în rândul adolescenților” este o temă de lucru pentru mulți dintre semenii noștri ,așadar această carte eu cred că va da unele răspunsuri și va putea să ne alimneteze mintea ,trupul și sufletul . Succes celor care se înscriu în această cursă pentru a câștiga o carte care poate încânta pe oricine mai ales dacă va fi citită de sărbători alături de o sobă în care lemnele trosnesc . Sărbători fericite tuturor !

  6. Popescu Maria says:

    Imi place ideea acestui concurs neasteptat!!!! E o surpriza pentru mine si tare placuta! As vrea aceasta carte din dorinta de a afla ceva nou si ceva placut sufletului meu. Deci acesta carte mi-ar face placere daca mi-ar fi oferita pentru sufletul meu!!! Ar fi ceva nou pentru mine! Multumesc!

  7. Maria says:

    As vrea aceasta carte “Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” de Connie Miller din dorinta de a afla ceva nou si ceva placut sufletului meu IUBITOR DE CARTI PSIHOLOGICE. IDEALA PENTRU LECTURATUL ORICARUI PERSOANE IN VACANTE SI CALATORII. MULTUMESC

  8. Lazar Adrian says:

    Astazi 12.12 este ziua mea de nastere. Ar fi un cadou foarte frumos sa primesc aceasta carte deoarece imi place sa citesc!
    Ca sa nu credeti ca trisez va las linkul de FB, care dovedeste cand este ziua mea 🙂 https://www.facebook.com/adi.lazar.31

  9. Cotutiu Adrian Florin says:

    Imi place sa citesc despre credinte si obiceiuri, spiritualitate, istorie, filosofie si mecanismele subtile ale gandirii umane. Inca nu am apucat sa citesc aceasta carte, cu siguranta extrem de interesanta, motiv pentru care sunt bucuros ca ne-ati oferit prin acest minunat concurs sansa de a o castiga. Iar faptul ca va sosi la timp sub bradutul fericitului castigator reprezinta cel mai frumos dar de Craciun.

  10. Iulia Tomoroga says:

    Super concurs! Aceasta carte o vreau pentru mine deoarece sunt intr-o perioada in care ma ocup tocmai de suflet. Simt ca aceasta carte m-ar ajuta. Asa ca hai Mosule hai. 🙂
    In vacanta prefer sa citesc carti care ma relaxeaza si sunt in ton cu atmosfera.

  11. Mihai T. says:

    Imi doresc aceasta carte, pentru ca este vorba despre cel mai frumos lucru pe care il avem, sufletul. Vreau sa-mi hranesc sufletul cu idei despre suflet si cred ca aceasta carte ma va ajuta sa ma inteleg mult mai bine si imi va da posibilitatea sa fac o o calatorie spre propriul eu.

  12. Argentina Malcea says:

    Eu am citit si citesc carti de psihologie si carti de dezvoltare personala . Ma voi bucura daca voi primi aceasta carte .
    De asemenea , am scris si scriu poezii pentru copii . Inca nu am publicat . Imi plac foarte mult copiii .

  13. Doina Ana Butman says:

    Felicitari pentru initiativa concursului, care, se pare, ca starneste un interes deosebit…
    De ce, merit, sa castig… sau de ce, nu merit…?! Marturisesc : m-am inscris cu intentia de a castiga si este, absolut, firesc. Sunt sigura, ca toata lumea a fost animata de aceeasi intentie … Insa, de la acest preambul si pana la a castiga, intr-adevar, este o cale atat de lunga, vorba poetului «…ca, mii de ani i-au trebuit luminii, sa ne-ajunga »…, pe care, subiectiva, fiind, nu o pot analiza si aprecia, asa cum trebuie. Totusi, stiu, sigur, ca as merita, sa castig, pentru ca m-am implicat cu cea mai mare seriozitate… Aceasta te face, cel putin, sa fii propriul tau castigator !

    Consider lectura, o activitate de neinlocuit, si o tratez, separat, de alte pasiuni, fiind una dintre activitatile cheie pentru un creier in forma si dezvoltat la cote maxime. Vreau sa accentuez asupra faptului, ca PC-ul si alte resurse digitale de informatii, dezvoltate, in epoca moderna, nu egaleaza “puterea” cititului unei carti, pagina cu pagina.

    Este teribil de placut, sa devii dependenta de o carte, pana la finalul ei, si, mai ales, sa beneficiezi de efectele pozitive asupra dezvoltarii sistemului cognitiv de pe urma acestei activitati, care, din nefericire, « paleste », tot mai mult, in epoca noastra. Se pare, ca actuala generatie – de tineri -, nu mai este atat de dornica, de interesata, ar fi prea mult sa spun, de extaziata sau innebunita dupa carti !!

  14. Puiu Silvia says:

    Pentru mine, pt ca imi plac aceste carti de dezvoltare personala!

  15. Elena Stan says:

    Orice carte este cheia spre tezaurul de cunoaștere al lumii, iar eu doresc să-i las nepotului meu, Matei, mii de chei. Până când îi voi lăsa neprețuita moștenire, evident că voi încerca eu cheia!
    În plus, doresc să descoper ce s-ar putea inventa nou în literatură în ceea ce privește stilul!

  16. BOBOC ANA-LUIZA says:

    În prag de sărbători, să ne lăsăm pradă mirajului și să ne învăluim în universul livrescului,străbătut de elanul optimist al eului,cuprinși de fascinația lăuntricului ,să evadăm în sfera cunoașterii pentru a ne hrăni cu credință și iertare, pentru a face loc interpretării mesajului acestei incontestabile apariții editoriale.Cărțile sunt cei mai tăcuți și constanți profesori,sunt comorile sufletului uman,iar menirea noastră,a dascălilor este să descifrăm taina lor. Citesc cu plăcere tot ce-mi cade în mână și cred că și această carte va deschide poarta sufletului meu și voi păși în universul cognitiv,voi împărtăși discipolilor mei tainele acestei creații. Mă voi bucura nespus să câștig și să promovez cultura și spiritualitatea, credința și istoria,tradiție vs. inovație.

  17. Gica C. says:

    Aceasta carte as vrea s-o castig pentru sufletul meu, pentru ca pot imi va permite sa fac o calatorie spre prpriul eu. In aceasta perioada de iarna, prefer sa citesc carti legate de suflet, povestiri care sa marcheze acest anotimp, cum ar fi Colind de Craciun, Dickens etc.

  18. Paul Stefan says:

    Imi doresc aceasta carte pentru ca are un titlu ce sse potriveste starii mele de spirit si cred ca pot face multe analize asupra personalitatii mele, ma voi cunoaste mult mai bine. In aceasta perioada, m-am gandit sa citesc carti care sa fie in ton cu anotimpul de afara, dar bineinteles ca voi citi si alte lucruri destul de interesante, precum Sfanta scriptura ce reprezinta un reper de conduita pentru multi dintre noi.

  19. gheorghe buzenchi says:

    …as vrea cartea, doar din simplul motiv ca imi place sa citesc.

  20. Crina says:

    in timpul liber citesc tot ce gasesc despre alimentatie sanatoasa: bloguri, forumuri, carti, reviste etc

  21. Maria Florentina Petrus says:

    Am implinit 16 ani in urma cu cateva zile. In ultimul an, am dezvoltat o pasiune pentru psihologie. Habar n-am daca asta e profesia pe care a pregatit-o Dumnezeu pentru mine, dar daca da, voi fi bucuroasa s-o urmez, cu toate ca acum frecventez un liceu cu profil mate-info 🙂 . Cunoasterea psihologiei e vitala pentru imbunatatirea existentei umane, pentru ca ne-am obisnuit in mod gresit sa cautam “leacuri” exterioare pentru probleme care izvorasc din interiorul nostru. Suntem lasati pe pamant cu un scop iar datoria noastra este sa-l identificam si sa-l urmam. Din pacate, mentalitatea colectiva asociaza psihologia unor disfunctii la nivel mental si refuza sa accepte ca fiecare aspect al vietii noastre este conectat cu psihologia, care nu e altceva decat cunoasterea propriului suflet, a sinelui. Lumea are nevoie de personalitati treze, care nu isi inchid sufletul intr-o cutie, alegand sa-si concentreze toate fortele in obtinerea de bunuri materiale, ci au o viziune mai larga asupra vietii. Nu incerc sa sustin faptul ca obiectele nu au o utilitate indiscutabila si ca toti oamenii ar trebui sa se retraga in pesteri, unde sa discute despre idei, suflet si psihologie. Dar cu trupurile pe care le-am primit de la Divinitate, cu sufletele care salasluiesc in ele, cu abilitatile si talentele personale, trebuie sa luptam mereu sa devenim cea mai buna varianta a noastra, in locul in care am fost pusi. E vital sa dispunem de “unelte” care sa ne ajute in cunoastere sinelui si a celor din jur, pentru a ne putea indeplini misiunea pe planeta asta. Cartea “Infometeaza egoul si hraneste sufletul” e un astfel de obiect pretios. M-as bucura sa o detin, sa stiu ca intr-o mica masura, a contribuit la dezvoltarea personalitatii mele.

  22. constantin maricica says:

    mi-as dori cartea pentru fiica mea care ca si mine e o iubitoare de cultura si beletristica

  23. Maria Florentina Petrus says:

    P.S. – Tocmai am sesizat ca nu am indeplinit conditia de a avea cel putin 18 ani. Dar particip la acest concurs cu acordul parintilor si consider ca varsta nu ar trebui sa reprezinte un impediment pentru cunoasterea spirituala. 🙂

  24. Anca Petrus says:

    As vrea sa daruiesc cartea fiicei mele. Cred ca rolul parintilor este acela de a-si incuraja copii sa-si descopere talentele si sa-i sustinem pe drumul ales de ei. Din pacate uneori uitam acest lucru si vrem sa le trasam o cale considerata de noi a fi cea mai buna. Ne ghidam dupa faptul ca detinem o formula de “supravietuire”, care pana in prezent ne-a permis sa ne platim facturile si pana la urma, ne-a asigurat existenta. Dar copiii sunt daruri minunate care ne dau peste cap toate convingerile si ne fac sa vedem ca Dumnezeu are pentru noi planuri mai marete decat ne-am fi putut inchipui. Fiica mea e pasionata de psihologie, desi nicio “creanga” din arborele nostru genealogic nu a studiat vreodata aceasta stiinta. Are o viziune foarte ampla asupra vietii, pe care si-a dezvoltat-o prin lecturi. De aceea sunt foarte mandra de fiecare data cand pot sa-i cumpar cartile pe care si le doreste. Am un sentiment de multumire ca am sprijinit-o si am facut tot posibil ca ea sa se dezvolte si sa devina o persoana minunata. Cartile reprezinta suprema elevare a sufletului si e esential sa dispunem de o structura interioara bine cladita in calatoria noastra prin viata. M-as bucura enorm sa castig aceasta carte, i-as darui-o fiicei mele, dupa cum am mentionat anterior. Niciun cadou n-o bucura la fel de mult cum o fac cartile. 🙂

  25. Claudia Lungu says:

    Imi doresc cartea pentru mine,deoarece vine vacanta si imi place foarte mult sa citesc.(plus ca am si timp pentru asta!)Cartea este o lectura deosebit de utila acum cand incercam sa ne cunoastem cat mai bine pe noi si pe cei din jur.

  26. Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor participantilor. Castigatorii vor fi anuntati maine la prima ora!

  27. Mihai says:

    Unde sunt castigatorii? A trecut demult prima ora!

  28. Anina says:

    cine a castigat ?

  1. 19 December, 2013

    […] organizat de Povestidecalatorie.ro! Concursul a constat în postarea unui comentariu la articolul Câştigă o carte de la editura Herald de Moş Crăciun!, perioada de desfăşurare fiind între 12 decembrie-17 decembrie […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture