Știri turism: sinteza lunii octombrie 2017

Toamna este anotimpul cel mai bogat în evenimente din turism, desfășurându-se cele mai importante din acest domeniu.

  1.  EtravelConference, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, va avea loc în data de 26 octombrie 2017, la Hotel Ramada Parc din București. În cadrul evenimentului îi puteți întâlni pe cei mai buni vorbitori locali și internaționali din industrie care vor prezenta cele mai noi tendințe, dar și studii de caz relevante. La finalul conferinței, va avea loc eTravel Awards, singura gală de premiere a celor mai bune proiecte online și de promovare din industria turismului și a ospitalității. Propunerile de proiecte sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online, până pe data de 8 octombrie 2017, accesând acest link.
  2. In data de 5 octombrie 2017, la Hotelul Sheraton din Bucureşti, Sala Iridium, se va desfăşura cea de-a IV-a ediţie a celui mai important eveniment din România dedicat dezvoltării afacerilor din domeniul turismului folosind instrumentele marketingului online, Romanian Digital Travel Conference. 
  3. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova a anunțat organizarea celei de-a V-a ediții a evenimentului Criteriul Primei Zăpezi, stabilită pentru perioada 11-14 decembrie 2017. Aceasta este organizată în parteneriat cu Ministerul Turismului și va avea loc în stațiunile Sinaia, Bușteni și Azuga, participând circa 100 de specialiști în turism, români și străini.

  4. În data de 02.10.2017, la ora 11:00, în București, la sediul Instituției Prefectului Ilfov (str. Smârdan nr. 3, sector 3, Bucuresti – lângă sediul BNR) va avea loc dezbaterea publică a proiectului de Lege a turismului.

    Pe măsură ce se anunţă evenimente, articolul va fi actualizat.

    Nota bene:

    Toate informaţiile (plus o parte din fotografii) sunt primite direct de la sursă, iar evenimentele de mai sus pot fi cele la care am participat/voi participa şi/ori sunt partener media.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *