Millennials. Promovarea turismului românesc către generația Y, ediția I

Conferința Târgului de Turism ”Millennials. Promovarea turismului românesc către generația Y”, Romexpo, 23 februarie 2018

Iată că a venit și prima ediție a Târgului de Turism din acest an și cea mai așteptată, pentru că avem ocazia de a ne face planuri pentru vacanța de Paști sau vara anului 2018.

În cele patru zile de târg, care se desfășoară între 22-25 februarie 2018, agențiile de turism își expun cele mai variate oferte în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilioanele B1 și B2.

În a doua zi a Târgului de Turism se va desfășura și Conferința ”Millennials. Promovarea turismului românesc către generația Y, la care vor participa agenții de turism, tour-operatori, ghizi de turism, consultanți de turism, mass-media, pasionați de călătorii și de fotografii ori de filme de călătorie.

Voi participa și eu la această conferință, în calitate de speaker și voi vorbi despre Impactul blogurilor în promovarea destinației turistice, în cadrul temei Importanța blogging-ului și vlogging-ului în promovarea turismului românesc. Conferința va fi moderată de Traian Bădulescu, jurnalist de turism, iar printre ceilalți speakeri se numără specialiști cunoscuți în acest domeniu atât de dinamic cum este turismul și oameni dragi mie, precum Corina Martin, Carmina Nițescu, Răzvan Pascu, Mădălin Mancilă.

Conferința va aborda componenta online a promovării turismului românesc, componentă importantă în atragerea turiștilor atât români, cât și străini, iar organizatorii își doresc ca aceasta să devină o tradiție în cadrul târgului, care să susțină atât agențiile de turism și tour-operatorii, cât și bloggerii și fotografii pasionați de călătorie.

Agenda conferinței va include ca teme:

  • Implicarea autorităților în dezvoltarea și promovarea turismului românesc
  • Importanța turismului local în dezvoltarea turismului național
  • Social media în turism (facebook, instagram, snapchat, twitter)
  • Importanța blogging-ului și vlogging-ului în promovarea turismului românesc
  • Fotografia în turism

Vă aștept cu drag!

De reținut:

  • Data: 23 februarie 2018
  • Interval orar: 10.30-15.00
  • Loc de desfășurare: Romexpo, Sala Madgearu (capacitate 75 persoane)
  • Acces la Porțile A și B: gratuit, pe bază de invitație completată online. Contact înregistrare: corina.rădulescu@romexpo.ro

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture