Visul unor nopți de vară by Handmade pentru suflet

Așa cum am fost obișnuiți, Grădina de vară Legere este gazda unor evenimente bogate cu iz artistic și, în același timp, ne oferă o adevărată lecție de dăruire prin sprijinirea și promovarea unor cauze nobile prin care putem să ne oferim la rândul nostru ajutorul celor mai puțini privilegiați decât noi.

afis visul unor noptiAstfel, în perioada 5-7 septembrie, începând cu ora 18.00, suntem invitați să ascultăm muzică bună și să participăm la atelierele de creație a unor produse handmade unicat, alături de adevărați artiști, la evenimentul Visul unor nopți de vară oferit de Handmade pentru suflet.

Invitați speciali sunt cei care reprezintă “Centrul Maternal Casa Agar”€œ, ce adăpostește, susține și reintegrează în societate mame și copii ce trec prin perioade dificile.

Cei care doresc mai multe amănunte despre această acțiune pot afla în aceste zile și, în același timp, pot participa la work-shopuri, o tombolă, dar și la alte surprize oferite de organizatorii evenimentului.

Un început de septembrie frumos, cald și sufletist…

De reţinut:

Locaţie: Grădina de Vară Legere din Piaţa Rosetti nr. 5
Acces: Intrarea liberă

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

  1. 6 September, 2013

    […] să depeni amintirile acestei veri, într-o sărbătoare a sfârșitului acestui anotimp de foc, la Visul unor nopți de vară! Nu lipsesc atelierele de creație a produselor handmade, dar nici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture