Vă aştept la eTravel Conference 2016!

eTravel Conference 2016 va avea loc pe data de 26 octombrie la Hotel Ramada Bucharest Parc

eTravel Conference 2016, cel mai mare eveniment naţional de afaceri şi promovare online dedicat industriei de turism din România, va fi o ediţie bogată în mult conţinut de actualitate, în care vom afla de la specialiştii din domeniu care sunt la ora actuală oportunităţile industriei de turism, dar şi care sunt cele mai bune strategii de promovare online.

Printre vorbitori se numără: Dragoş Anastasiu (Preşedinte, Eurolines), Lucian Boronea (General Manager, Accent Travel & Events), Thomas Bangert (Director Display EU, Tripadvisor), Mădălin Mancila (Marketing & Development Director Accent, Travel/Traveo), Răzvan Pascu (Owner, Travel Communication România), Alexandra Rusu (Digital Content Manager, Expremio Marketing), Javier Garcia Del Vale (CEO, Happy Tour Group) şi mulţi alţii. Programul evenimentului îl puteţi vizualiza aici.

Votează preferatul tău!

eTravel Awards este o competiţie organizată de EVENSYS, care premiază cele mai eficiente şi inovatoare proiecte din industria online a turismului din România. Jurizarea efectivă revine unui grup format din industria online a turismului şi a marketingului digital şi se desfăşoară în perioada 10 – 20 octombrie, aşa că mai este timp pentru a acorda un vot celor înscrişi în competiţie. Se vor lua în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structură, navigabilitate şi funcţionalitate, relevanţă şi interactivitate, dar în aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea şi experienţă generală oferită de acestea.

Am fost nominalizata la premiul ”cel mai popular blogger de travel”!

În cursul serii va avea loc Gala de premiere eTravel Awards, în cadrul căreia se vor anunţa câştigătorii categoriilor înscrise la concurs (ex. Best Travel Agency Website, Best Facebook Fan Page, etc.) şi se va anunţa şi Cel mai popular blogger de travel, secţiune la care am fost şi eu nominalizată. Dacă mă apreciaţi şi doriţi să mă susţineţi, mă puteţi vota accesând linkul acesta, introducând adresa de email, unde veţi primi şi linkul de vot 🙂 .

blooger-popular-de-travel

În acelaşi timp, cine doreşte să participe la conferinţă, poate beneficia de un discount, cu ajutorul codului MONICAetravel, dacă trimiteţi acest cod printr-un e-mail la office@evensys.ro, până miercuri, 19 octombrie, menţionând că doriţi să participaţi la eveniment, primind astfel, o reducere din taxa de înscriere.

Vă aştept la eTravel Conference 2016!

london-bridge-foto-256

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Lazar Adrian says:

    Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture