Un weekend atractiv la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României

Târgul de Turism al României – tradiția continuă la a 48 – a ediție

Ediția de toamnă din acest an a Târgului de Turism al României are loc în perioada 9 – 12 noiembrie și este un eveniment dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România.

Așa cum ne-a obișnuit, expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice și se adresează agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale. Agențiile și tour-operatorii au pregătit reduceri semnificative la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie își pot rezerva vacanța de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejurul de Paște cu o reducere de până la 40%. Iar cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face cu un discount de până la 50%.

#TTR2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanțe all inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute, dar și early booking cu facilități suplimentare. TTR ramane, in același timp, locul ideal, de prezentare a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Târgul de Turism al României reprezintă, totodată, oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist. Această manifestare organizată bianual contribuie în continuare la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din România, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei în contextual actual.

#TTRII2023 are și o latură dedicată publicului specialist. În cadrul târgului, Facultatea de Business și Turism de la Academia de Studii Economice din București, organizează conferința Turismul Familial, vineri, 10 noiembrie, în Sala Madgearu din pavilionul B3, începând cu ora 12:00.

Prin organizarea Târgului de Turism al României, Romexpo și partenerii săi sprijină si promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://www.targuldeturism.ro/ro/ .

De reținut:

 • Locatie: Pavilionul B2
 • Program de vizitare
  09 – 11 noiembrie 2023 (joi – sambata), interval orar 10:00 – 18:00
  12 noiembrie 2023 (duminica), interval orar 10:00 – 16:00
 • Acces pietonal: Porțile A si B
  Bilet intrare: 15 lei/zi
 • Acces auto: Parcarea B
  Tarif parcare: 5 lei/ora

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture