Ultimele locuri disponibile la Romanian Digital Travel!

În perioada 20-21 martie 2014 se va desfășura Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din acest an din industria de turism online.

Evenimentul ce se desfășoară pe parcursul celor două zile la Hotel Marshal Garden din București (conferință și curs), se adresează agențiilor de turism, specialiștilor în tehnologie, unităților de cazare, companiilor aeriene și de croaziere, agenților de vânzări, consultanților independenți, dar și specialiștilor de PR, marketing și comunicare.

Macheta_RDTCabd6d4

În cadrul conferinței Romanian Digital Travel vei afla de la companii de top:

  • cele mai recente tehnologii din domeniul comerțului electronic 
  • cele mai eficiente strategii de marketing online adaptate la profilul unui business local din turism. 
  • cum să folosești instrumente gratuite sau foarte ieftine pentru a lansa și vinde produse turistice și prin care îți poți recupera investițiile într-un termen cât mai scurt 
  • importanța mediului online pentru piața turistică 

Iată mai jos si speakerii prezenți la Romanian Digital Travel:

Alex Filipcristian_ignat1197tudor_iacob1814alex_lapusan1981razvan_pascu1875monica_jitariuc8768alex_nerea1302catalin_macovei8254petrus_lungu1932madalin_mancila1750oana_dumitrescu1863

Te invit să citești amănunte despre acest eveniment și programul de desfășurare pe site-ul oficial al Romanian Digital Travel.

Dacă participi la conferința din 20 martie, singura zi pentru care mai sunt locuri disponibile, primești si o ședință gratuită de consultanță pe marketing online dacă te înscrii până pe 7 martie inclusiv, folosind codul FBRDTC la înscriere!

Evenimentul este organizat de Eventur, agenție specializată în organizarea de evenimente cu focus pe subiecte din turism și marketing.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Aşteptăm de mulţi ani ca aastfel de evenimente să impulsioneze şi ANT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture