TTR își deschide porțile pentru ediția de primăvară 2014

Cel mai important eveniment din România dedicat turismului – TTR deschide primul semestru de târguri și expoziții la ROMEXPO

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, se desfășoară în perioada 13-16 martie în pavilioanele C1-C6, la Centrul Expozițional Romexpo din Bvd. Mărăști nr. 65-67.

BANNER TTR - Martie (ro)

Reunind în acest an 280 de companii din 24 de țări, Târgul de Turism al României ocupă o suprafață expozițională de aproximativ 16.000 de metri pătrați.

De ce să mergi la TTR?
 • găsești cele mai noi oferte de vacanță, mai ales de sezon, atât în România, cât și în străinătate (turism cultural, rural, de business, de tratament, destinații exotice, croaziere) 
 • găsești discount-uri semnificative făcute pe perioadă târgului ( vacanțe cu până la 50% reducere, în cazul ofertelor early booking)

Chiar dacă Grecia, Spania, Turcia și Bulgaria rămân printre destinațiile preferate ale românilor, €“ operatorii au pregătit și destinații exotice pentru acest an. Cei care vor să viziteze India vor plăți aproximativ 1.000 de euro de persoană pentru un sejur de 10 zile, iar un circuit de 9 zile în China pornește de la 900 de euro.

De asemenea, vizitatorii vor regăsi la Târgul de Turism al României pachete speciale pentru familii, iar copii beneficiază de până la 25% reducere la costul biletului și al cazării pentru excursiile la Disneyland Paris.

Pentru iubitorii de vacanțe autohtone, hotelurile și pensiunile de pe litoral și din zonele de munte sunt pregătite să primească turiștii în timpul vacanței pentru Sărbătorile Pascale, dar și pe timpul sezonului estival. În acest an revin în atenție stațiunile balneoclimaterice, care au beneficiat de investiții semnificative în ultimul timp. Despre turismul de sănătate din România, vă invit să citiţi aici.

Anul 2013 a adus la Romexpo 30.000 de vizitatori și 275 de companii din 14 țări.

Ca partener media, voi fi prezentă la Conferința de presă din 11 martie, unde vor lua cuvântul:

 • Corina Martin – Vicepreședinte ANAT
 • Rodica Pencea – Secretar General, Organizația Patronala a Turismului Balnear din România
 • Florentina Dospinescu, Secretar General ANTREC – România
 • Dragoș Răducan – Vicepreședinte, zonă București – Ilfov, FPTR
 • Mariana Suciu, Secretar General Romexpo

Prin urmare, vă voi ține la curent cu informațiile și noutățile acestei ediții! În același timp, la Romexpo au loc și alte târguri, dar și manifestări conexe.

Cum a fost la ediţiile din 2013 ale târgului, puteţi citi în următoarele articole:

Primavară 2013:

Toamnă 2013:

De reţinut:

 • Program de vizitare: 13-15 martie, orele 10.00-18.00 , 16 martie, orele 10.00-14.00
 • Tarif pentru vizitatori: bilet de acces 15 lei, parcare 3 lei/oră

Notă:

Târgul de Turism al României este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, Organizația Patronala a Turismului Balnear din România, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural ( ANTREC) a€“ România și Federația Patronatelor din Turismul Românesc. 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

 1. 10 March, 2014

  […] în vedere că se apropie Târgul de Turism al României, desfăşurându-se în perioada 13-16 martie, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, […]

 2. 11 March, 2014

  […] cum spuneam în articolul TTR își deschide porțile pentru ediția de primăvară 2014, astăzi a avut loc Conferința de Presă ocazionată de ediția de primăvară a TTR din acest […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture