TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine în 2021 cu o ediție specială!

Cel mai important eveniment al anului în industria hotelieră revine cu o ediție specială!

Anul 2020 ne-a adus provocări fară precedent, iar industria turismului și a ospitalității a avut mult de suferit. În 2021 provocările continua, dar a venit momentul să le transformăm în oportunități.

Pentru a 14-a oară, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine cu o ediție specială ce se va desfășura anul acesta într-un format premium online. Pe 27 și 28 mai, specialiști locali și internaționali din industria turismului și a ospitalității se reunesc pe scenă cu un singur motiv: să ofere informații actualizate, soluții practice și răspunsuri la cele mai mari provocări apărute în contextul actual.

Pentru prima oară poți participa gratuit la 2 zile pline de inspirație:

Hotel Investment Conference • 27 MAI 2021

În prima zi a evenimentului, profesioniștii și experții din industrie se reunesc pentru a analiza și a dezbate tendințele actuale, dar și modul în care oportunitățile potențiale pot fi transformate în tranzacții hoteliere.

Gala TopHotel Awards • 27 MAI 2021

TopHotel Awards reunește la final de zi comunitatea turismului romanesc într-o ediție specială pentru a celebra și răsplăti munca și eforturile depuse de industria hotelieră și a turismului în 2020-2021. Deoarece a început perioada de votare, te invit să vezi nominalizații și să iți votezi favoriții până pe 16 mai. Votează aici.

Conference: Making The Most of Local Experience • 28 MAI 2021

În cea de-a doua zi a evenimentului vor fi abordate subiecte inedite din domeniul investițiilor locale, al unităților de cazare cu design original, construite și operate sustenabil, care vor schimba viitorul turismului local.

Seminar: Digital Transformation în the Hotel Industry • 28 MAI 2021

La final de zi, Daniel Craig (Founder, Reknown) ne va împărtăși din perspectiva sa de pe piețe globale care sunt tendințele în tehnologia hotelieră și ne va oferi informații utile despre accelerarea recuperării pierderilor.=

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Thomas Emanuel (Director, STR), Sabina Bartyzel (SVP Operations Managed Hotels Eastern Europe, Accor), Thomas Landen (Sr. Director of Partnerships & Technical Pre-sales, Revinate), Dragoș Anastasiu (President, Eurolines Group Romania), Frank Reul (VP – Development Northern Europe – “Eastern Europe & Balkans”, Accor), David Jenkins (Vice President Business Development, Radisson Hotel Group), Ramona Neamțu (Owner, Radisson Blu, Brașov), Calin Ile (President, Romanian Hotel Industry Federation, FIHR), Tim Wilkinson (Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox), Ionut Iakab (Owner, Hotel Mercure Timișoara), Nina Moldovan (General Manager & President Of The Board, Radisson Blu Cluj), Mircea Drăghici (Managing Director, Est Hospitality Consulting), Ovidiu Tudor (Exact Tours/ Asociația Incoming Romania), Adrian Craioveanu (EMEA Concept Sales Coordinator, Epta Group), Horia George Szabo (Marketing Manager, Conacul Archia), Alex Filip (Owner, Casa Filip Din Sarichioi), Raluca și Jorg Riommi (Owners, Hai La Saivan, Bioretreat & Fărm).

Ediția din acest an se va desfășura online, iar participarea la eveniment este gratuită. Mai multe informații despre eveniment, agendă și vorbitori sunt disponibile pe www.hotelconference.ro.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu susținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Philips, Technogym, Sense Cosmetics, Radisson Hotel Group.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture