Te aşteptăm în librărie cu focus pe carte! – o campanie marca Herald

Editura Herald ne-a obișnuit cu campanii interesante menite să ne atragă în librării, acolo unde sufletul nostru se încarcă de energie și frumos prin cărțile inspirationale propuse spre lectură.

banner_focus_pe_carte_web1Dacă anul trecut, campania “Te așteptăm în librărie” s-a desfășurat sub îndemnul “Citeşte și călătoreşte”, anul acesta suntem invitați sub sloganul “Focus pe carte” să creăm expoziții personale de amintiri.

Așadar, suntem așteptați în librării să descoperim cele mai noi titluri ale editurii Herald, 40 dintre cele prezente în pliantul editurii fiind marcate cu o reducere de 20%.

În același timp, TOŢI cei care cumpără orice carte de la Herald participă la tombola din acest an, care poate aduce următoarele premii:

– aparate foto
– rucsacuri foto
– cursuri de fotografie destinate atât aparatelor DSRL, cât și mirorrless, oferite de F64
– ateliere culturale marca Fundația Calea Victoriei
– vouchere cadou
– premii de fidelitate ce constau în pachete de cărți Herald

Mai mult decât atât, cei mai creativi dintre cititori sunt invitați să se înscrie în CONCURSUL de fotografie cu tema ,,Focus pe Carte”. Ce poți câștiga? Dacă trimiți cel puțin o fotografie care are ca subiect cartea sau lectura, ai șansa de a câștiga o mulțime de premii ce constau în:

– aparate foto performante
– cursuri de fotografie individuale
– ateliere culturale
– cărţi Herald

Cele mai bune fotografii vor fi incluse în expoziția itinerantă ce va fi găzduită de librăriile partenere din toată țara, fotografiile fiind jurizate de fotografii profesioniști Mircea Struteanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltau.

Ce poţi face cu aparatul foto câştigat?… Poze cu locurile fascinante din călătoriile tale! Iar o carte este minunată când te relaxezi în vacanţă! Aşa că nu mai sta pe gânduri și participă la o nouă ediție a campaniei „Te așteptăm în librarie”, ce se desfăşoară în perioada 01 august-01 noiembrie 2013!

Descoperiţi librăriile partenere accesând site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro!

afis_te_asteptam_in_librarie_2013_web

http://www.edituraherald.rohttps://www.facebook.com/edituraherald.ro

www.teasteptaminlibrarie.rowww.libraruliscusit.ro

header_0

SPONSORI CAMPANIE: F64, Himalaya, Yokko, La Printărie, Fundaţia Calea Victoriei, GMC

PARTENERI MEDIA: Radio România Cultural, Radio România Tg. Mureş, România Liberă, Academia Caţavencu, Ring, Money TV, Ziarul ALB, Ziarul de Iaşi, IaşiFun, Evenimente în Cluj, RegieLive.ro, TimesnewRoman.ro, România Pozitivă.ro, Iasi4You, Comunitatefoto.ro, BacauNet, Photosharp.ro, Photolife.ro, Arta nu muşcă, Blogdefotografie.ro, InfoTour.ro, travelLife.ro, ClubulFoto, Booktopia, FirstClassInt’l, Bookblog.ro, Gratuitor, Serial Readers, Bookmag.ro, Şapte Seri, Studentie.ro, ArtActMagazine, Hyperliteratura, Povestidecalatorie.ro, Filme-carti.ro, 121.ro, Bigcitylife.ro, Bookuria.info, Radio Frecvenţa Sufletului, Agentia de carte.ro, 4arte.ro .

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. 18 September, 2013

    […] să ne cunoaștem! Va și și editura Herald, care este implicată într-o campanie frumoasă, cu Focus pe carte, destinată iubitorilor de lectură și de fotografii deopotrivă, al cărei sponsor principal este […]

  2. 13 October, 2013

    […] dintre cărțile participante la Campania Te așteptăm în librărie, Promotia librarului este și Meditația și Viața Cotidiană, din colecţia Himalaya, scrisă de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture