Targuri de produse traditionale si de antichitati la Romexpo

Romexpo ne-a obisnuit cu cateva targuri de produse traditionale care se desfasoara cu ocazia altor manifestari ce promoveaza produse sau servicii din diferite domenii.

traditionale roAstfel, pe Aleea Negustorilor din cadrul centrului expozitional, in cadrul Targului de produse traditionale si artizanat, puteti sa va delectati si sa cumparati atat produse alimentare autohtone (branza, cascaval, mezeluri, placinte, ciocolata de casa, miere, fructe uscate, prajituri, dulceturi, zacusca), cat si produse artizanale (ceramica, bijuterii handmade).

Fata de editiile precedente, am observat o scadere a interesului expozantilor de a participa la acest targ, multe casute fiind goale. De fiecare data asteptam mamaliguta cu sarmale, anul acesta nu am mai vazut-o, dar am mancat niste jumari grozave. Ar trebui ca targul sa fie mai diversificat, sa avem parte de antren, sa atraga cumva publicul.

ANTIQUE MARKET OK roUn alt targ ce se desfasoara in cadrul centrului expozitional Romexpo in acest weekend este Antique Market, targ de obiecte de arta si antichitati (pavilionul C2). Targul a oferit o piata de expunere artistilor, anticarilor si restauratorilor de obiecte vechi de mare valoare, reprezentand o alternative la targurile de antichitati stradale, in contextul in care sunt categorii de produse care se pot expune numai in interior pentru a nu le deteriora (covoare, mobilier de epoca, obiecte muzicale).

Targul expune si obiecte din sticla, portelan si ceramic, din argint si aur, pictura si grafica, sculptura, icoane, arta decorative, carti, publicatii de epoca, filatelie, numismatica, bijuterii, articole de vestimentatie, obiecte musicale, vehicule de epoca.

flowers and garden roAr mai fi si Expo Flowers @garden care este o expozitie internationala de flori si amenajari peisagistice, insa nu exceleaza in exponate, m-as fi asteptat sa vad adevarate aranjamente ikebana, asa cum am vazut la Festivalul Simfonia Lalelelor din Pitesti in anii trecuti, festival ce are loc tot in acest weekend.

Prin urmare, daca sunteti iubitori de produse alimentare traditionale sau de antichitati, merita sa faceti o vizita la Romexpo in acest weekend!

Biletul costa 15 lei/adult si permite intrarea la Romexpo la toate targurile care se desfasoara in pavilioanele acestuia.

targul de produse traditionale 10 targul de produse traditionale-1 targul de produse traditionale 2 targul de produse traditionale 3 targul de produse traditionale 4 targul de produse traditionale 5 targul de produse traditionale 7 targul de produse traditionale 8 targul de produse traditionale 9targul de produse traditionale 13targul-de-antichitati-17 targul-de-antichitati-02 targul-de-antichitati-03 targul-de-antichitati-04 targul-de-antichitati-05 targul-de-antichitati-06 targul-de-antichitati-08 targul-de-antichitati-09 targul-de-antichitati-10 targul-de-antichitati-11 targul-de-antichitati-12 targul-de-antichitati-13 targul-de-antichitati-14 targul-de-antichitati-16expo flowers

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture