Târgul de Turism Turistica ne aşteaptă cu Black Friday la vacanţe!

În luna noiembrie, Touristica ne promite Black Friday la vacanţe

Târgurile de turism au început să se organizeze cât mai mult spre finele lunii noiembrie, în speranţa că vom fi mai hotărâţi pentru a alege o vacanţă de iarnă, în special pentru petrecerea sărbătorilor, ce se apropie cu paşi repezi, având în vedere că au rămas mai puţin de două luni până când putem alege unde să mergem de Crăciun şi de Revelion.

Citește și 5 idei de cadouri neaşteptate pe care le poţi oferi de sărbători!

La Touristica avem ocazia de a ne informa, cunoaşte, interacţiona şi rezerva pe loc vacanţa dorită într-o singură zi – din cele trei în care se desfăşoară Târgul de Turism, respectiv în perioada 25-27 Noiembrie, la Cluj-Napoca – Polus Center (VIVO).

Cei care nu au făcut deja rezervarea pentru cea mai plină de farmec perioadă a anului, încă mai au ocazia în cadrul Touristica, care este cel mai mare târg de turism din afara capitalei. Agenţiile de turism prezente ne promit preţuri în exclusivitate şi consultanţă în alegerea destinaţiei perfecte pentru schi sau vacanţă SuperEarly Bird în locaţii de vis pentru ca vacanţele noastre să fie unele memorabile.

touristica-1

Sărbători în ținutul lui Moș Crăciun, un lux accesibil

Paleta alegerii destinațiilor pentru o vacanță de poveste este una diversificată. Astfel că un sejur de 4 nopți în Țara lui Moș Crăciun care include bilet de avion București – Rovaniemi – București, transferul aeroport – hotel-aeroport, cazare 4 nopți la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus și bonus 4 cine festive are un cost de 1150 euro/persoană/sejur. O vacanță care va face deliciul celor mici și îi va bucura deopotrivă și pe cei mari.

Din  statistici, rezultă că preferințele turiștilor români includ în primul rând Europa, dintre care 2.479.265 de turiști au ales să călătorească pe teritoriul Uniunii Europene, de aici explicându-se alegerea mașinii  ca mijloc de transport în detrimentul avionului. În același timp, s-a observant interesul crescut al românilor pentru destinații exotice, cum ar fi Asia (166263 turiști).

Una dintre cele mai interesante oferte de Revelion 2017 este localizată în magnificele Insule Maldive. Un sejur de 7 nopți la Hotel Plumeri Boutique****, Maldive, în cameră dublă deluxe, este doar 1163 de euro/persoană. Construit în Vaadu Atoll Thinadhoo, hotelul oferă oaspeților săi posibilități de relaxare pentru toate gusturile, iar comorile sălbatice ale superbelor Insule Maldive așteaptă să fie descoperite. Locația permite accesul la obiectivele turistice importante ale orașului și dispune de zone de plajă privată cu facilități de drumetii și sporturi nautice, pescuit, scufundări.

Citește și Cum se sărbătoreşte Revelionul pe mapamond: tradiţii şi obiceiuri

rgul de Turism Touristica reprezintă cel mai mare târg de turism din Transilvania, se află la cea de-a 15 a ediției și este organizat in două ediții pe an la Polus Center, Cluj-Napoca. Cele mai puternice companii din domeniului precum Christian Tour, Happy Tour, Filadelfia Turism sau Z-Tour vor fi prezente în cadrul evenimentului. Astfel, vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști ai domeniului pentru a-și alege destinația pentru vacanță cu reduceri early booking, tombole și alte surpize! 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 25 November, 2016

    […] În perioada 25-27 Noiembrie, la Cluj-Napoca – Polus Center (VIVO), se desfăşoară Târgul de Turism Touristica, unde avem ocazia de a ne informa, cunoaşte, interacţiona şi rezerva pe loc vacanţa dorită într-o singură zi – din cele trei în care are loc. Amănunte aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture