Târg de produse bio, handmade şi vintage la Grădina de Vară Legere

Împătimiţii târgurilor handmade vor avea parte de un weekend pe gustul lor la Grădina de Vară Legere în perioada 10-11 august 2013, fiind aşteptaţi la Târgul Handmade si Bio VHS pentru a se bucura de noi colecţii pregătite special de artizani.

poster targ VHS pt print-02În acelaşi timp, vom avea ocazia de a alege cadouri Bio pentru cei dragi, iar cei mici vor putea participa la atelierele interactive organizate special pentru ei, unde vor putea crea, picta şi se distra de minune împreună cu artiştii ce îi vor ghida în lumea mirifică a artei.

Organizatorii evenimentului, Vintage & Handmade Shop si Grădina de Vară Legere pun la bătaie si câteva premii oferite de către sponsorii oficiali  Vivicot si Biciclete MBM, precum şi numeroase alte premii handmade si Bio, dar si o tombolă.

Şi cum locaţia evenimentului nu este alta decât Grădina de Vară Legere, ne putem delecta cu deserturi delicioase si bauturi răcoroase!

În cadrul evenimentului are loc şi o donaţie pentru sufletele abia venite pe lume si abandonate din secţia de copii a spitalului IOMC. Orice considerati că puteţi oferi acestor copii ce au dreptul la viaţa pe care părinţii lor le-au refuzat-o, din motive poate numai de ei ştiute, ii pot face sa simtă mai puţin lipsa acestora, măcar până ajung într-un mediu familial decent.

Astfel, donaţiile pot consta in hăinuţe, scutece, jucării, lapte praf, cosmetice speciale pentru copii si alte lucruri care credeţi că pot bucura aceste minuni, ce au nevoie de dragoste si căldura umană.

De reţinut:

Locaţie: Grădina de Vară Legere din Piaţa Rosetti nr. 5
Acces: Intrarea liberă

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture