Te iubesc, Sweet Fest!

O zi din ce în ce mai îndrăgită de noi românii este cea de Sfântul Valentin, ce se serbează în 14 februarie, chiar dacă nu este o sărbătoare specifică poporului român.

Sunt mulți cei care blamează această sărbătoare, ca fiind importată, dar nimeni nu se supără când e vorba de a trăi în plus o zi mai deosebită decât celelalte și de a-şi aminti de persoană iubită.

Anul acesta, ca niciodată, sărbătoarea de Sfântul Valentin, este foarte mediatizată prin târgurile care s-au deschis cu această ocazie, prilej de bucurie mai ales pentru noi fetele, de a primi cadouri…

Love Sweet fest (39)

Sweet Fest a venit cu o ediție specială de Sfântul Valentin, motiv pentru care mi-a ațâțat curiozitatea pentru a vedea ce poate aduce în plus față de dulciurile pe care le-am văzut la celelalte ediții.

Love Sweet fest (26)

Love Sweet fest (27)Mă bucur să constat că producătorii ce au ales să se prezinte la acest târg și-au dat silința în a face dulciuri care să atragă atenția prin specificul acestei sărbători. Astfel, am văzut tot felul de inimioare dulci și apetisante, atât sub formă de prăjituri, cât și de torturi, pe unele fiind mesaje sugestive, scutind astfel pe cel care le dăruiește de a mai spune ceva…Un simplu cadou dulce semnifică totul!

Love Sweet fest (5)Love Sweet fest (23)

Love Sweet fest (4)De la ciocolate de lux belgiene, macarons, cake pops, mini cupcakes, acadele din marțipan figurine și decorațiuni din marțipan, alune de pădure caramelizate, candy bars, trufe proaspete, trufe întregi și feliate, praline cu trufe adevărate albe și negre, ciocolată cu arome de scorțișoară și ghimbir, vanilie de Bourbon, ciocolată cu petale comestibile de trandafir, violetă și iasomie, ciocolată cu fructe congelate, uscate sau nuci și semințe și până la turtă dulce, prăjituri și torturi de casă, toate te îmbie să le simți aroma și gustul.

Love Sweet fest (28)Love Sweet fest (22)Love Sweet fest (16)

Ce am gustat eu deosebit a fost o mandarină îmbrăcată în ciocolată…Pentru prima data la târg, dar și în România, Greek Taste ne invită să ne bucurăm de specialități de ciocolată unice și inedite: fructe grecești acoperite cu un strat de ciocolată fină, de la măsline, smochine, prune, mandarine, lămâițe, cireșe, felii de portocale, roșii, bergamotă, toate glasate și trase în ciocolată!

Love Sweet fest (9)

Un spectacol aromat, dulce și colorat și, mai ales, irezistibil!

Update 2015:

Pentru Sweet Fest 2015 urmăriţi Propunerile de weekend!

afis sweet fest

Love Sweet fest (34)Love Sweet fest (33)Love Sweet fest (31) Love Sweet fest (30) Love Sweet fest (29)Love Sweet fest (21) Love Sweet fest (20) Love Sweet fest (19) Love Sweet fest (18) Love Sweet fest (17)Love Sweet fest (15) Love Sweet fest (14) Love Sweet fest (12) Love Sweet fest (11)Love Sweet fest (8) Love Sweet fest (7) Love Sweet fest (6)Love Sweet fest (2) Love Sweet fest (1)Love Sweet fest (43)

 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

4 Responses

  1. Ce de inimi si inimioare!

  2. Bianca Magda says:

    Yummy, ce pofta mi s-a facut!!!

  1. 15 February, 2014

    […] avem parte de o nouă ediţie a Festivalului Dulciurilor Sweet Fest ce se desfăşoară la Hanul lui Manuc din Bucureşti. Am fost prezentă la toate ediţiile acestui […]

  2. 8 February, 2015

    […] Astfel, avem parte de o ediţie de Sfântul Valentin a celui mai dulce festival, respectiv Sweet Fest, care se desfăşoară la Promenada Mall din Bucureşti. Târgul poate fi vizitat între 13- 15  februarie inclusiv. Impresii de la ediţia din 2014 puteţi citi aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture