Susţin eTravel Conference la a doua ediție din acest an, in calitate de blogger ambassador!

Mă bucur să constat că în acest an urmează o nouă ediție a celui mai mare eveniment de promovare online din industria de turism, eTravel Conference, care va avea loc pe data de 16 octombrie 2013, la Crowne Plaza Hotel din Bucureşti, la care voi participa din nou în calitate de blogger ambassador!

995790_564681083591394_1593221346_nPrima ediție din acest an a fost extrem de interesantă și s-a încheiat cu numeroase premii pentru cele mai bune proiecte din industria online a turismului din România.

Evenimentul promite sesiuni de conferințe și seminarii intensive, dedicate atât celor care nu sunt familarizati cu practicile de digital marketing, dar și celor care își doresc să aprofundeze aceste noțiuni.

În timpul conferințelor vom asista la noi oportunități și strategii de dezvoltare și extindere a afacerilor din industria turismului, tactici de promovare online pentru creșterea vânzărilor și soluții ale problemelor pe care furnizorii de servicii turistice le întâmpină în viața de zi cu zi.

De asemenea, se vor prezenta oportunitățile și tendințele actuale din industria turismului, strategii de optimizare a costurilor destinate promovării online, tactici de prevenire a crizelor și de gestionare a acestora, dar și instrumente utile în comunicarea online, pe care furnizorii de servicii turistice le pot folosi pentru a fideliza clienții.

Cele trei seminarii specializate vor oferi informații avansate participanților, cu privire la tacticile de marketing în turism, tacticile de PR în turism, tacticile în comunicarea on line, social media & mobile, fecebook şi blogging, o secțiune pe care o aștept cu nerăbdare, având în vedere că vom afla identificarea celor mai potrivite bloguri pentru campaniile de comunicare, cum pot furnizorii de servicii turistice să stabilească o bună relație cu blogurile specializate și tacticile folosite cu succes în influențarea audienței.

Printre vorbitori se numără: Alin Nicolae Burcea (Președinte, Paralela 45), Ioana Mănoiu (Managing Partner, GMP PR), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada) Bogdan Stanciu (Owner, General Manager-Bit Soft), Cezar Dumitru (Client Service Director, G2 România & Owner Imperatortravel.ro), Răzvan Pascu (Managing Director, Travel Communication România) și Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Așadar, se anunță o ediție interesantă, pe care o aștept cu nerăbdare!

Detalii complete despre eveniment și înscriere găsiți pe site-ul dedicat: www.2013.etravelconference.ro

Evensys are o experiență de peste 7 ani în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

7 Responses

 1. Monica, Comunitatea ANTREC Alba susține cu respect participarea la acest important eveniment de toamnă. Prezența ta ca un adevărat ”ambasador al turismului rural” ne onorează.

 2. Astept sa se sfarseasca acest eveniment si chiar sa citesc cu nerabdare ce ai invatat nou de acolo, mai ales ca printre vorbitori sunt nume mari ! Asadar, fii cu ochi-n patru:)

 1. 18 July, 2013

  […] faci parte din industria de turism este musai să participi la a doua ediție a Conferinței eTravel dedicată promovării on line a acestei industrii în România, până la data de 15 august […]

 2. 2 October, 2013

  […] cum anunțam și în articolul anterior, pe data de 16 octombrie, la Crowne Plaza Hotel București, va avea cel mai așteptat eveniment […]

 3. 8 October, 2013

  […] conferinţă! 🙂 Mă bazez însă pe ceilalţi diplomaţi acreditaţi: Monica Anghelovici – Poveşti de Călătorie, Georgiana Velea – Blog de călătorii, Cătălin Macovei – Turism 2.0, Carmina Niţescu […]

 4. 29 July, 2015

  […] asemenea, am menționat despre evenimentele din industria de turism, cum este eTravel Conference, cel mai mare eveniment de promovare online din industria de turism, ce va avea loc în data de 16 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture