Specialiștii din industria ospitalității sunt așteptați la TopHotel 2022!

Evenimentul TopHotel Conference & Awards revine în acest an la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, in zilele de 25 si 26 mai 2022, susținut de o transmisiune online premium. Cei mai importanți jucători și investitori din ospitalitatea românească vor oferi răspunsuri la întrebări importante care privesc domeniul turismului.

Prima zi a Conferinței – The Future of Hospitality Industry, va fi dedicată investițiilor în domeniul turismului, unde practicieni locali și internaționali vor analiza și dezbate tendințele momentului și vor prezenta noile oportunități, urmată de o gală cu multe proiecte câștigătoare.

Urmează Gala de Premiere – TopHotel Awards Ceremony, unde ca în fiecare an, va avea loc o recunoaștere a celor mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din România și în care vor fi aduși în prim plan cei mai buni profesioniști din domeniu. Nominalizații de anul acesta sunt deja anunțați și pot fi votați online până pe 13 mai, aici.

În cea de a doua zi a Conferinței – The Opportunity to Develop Local Tourism Industry Through Investment, cele mai noi și autentice proiecte din România vor fi prezentate pe scena evenimentului. Participanții vor învăța din experiențele investitorilor, vor lua parte la discuții despre puterea autenticității în industria ospitalității și despre dezvoltarea zonelor turistice, descoperind în același timp informații utile despre investițiile făcute și motivația din spatele acestora.

Mai multe informații despre eveniment, agendă și vorbitori sunt disponibile pe www.tophotelconference.ro.

TopHotel Conference & Awards este un eveniment organizat de Evensys, realizat în parteneriat cu Epta Daas, Loyal Paladin, Technogym, Radisson Hotel Group, Accor, IHG Hotels & Resorts, Premier Hospitality, Philips Romania, Karcher Romania, KTS RFID, Sense, Bacolux Hotels și Kafune.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture