Smart up your Travel Business – eveniment dedicat agențiilor de turism

Toamna a început cu o serie de conferințe dedicate industriei de turism, evenimente în care aflăm ce s-a mai întâmplat în vara ce tocmai s-a încheiat și care ar fi trendul pentru sezonul imediat imediat următor.

Turism Market organizează un eveniment mai special, respectiv “€œLT&C- Leisure Travel & Clients: Smart up your Travel Business”, care este dedicat mai ales agențiilor de turism ce își doresc să ofere servicii targetate în funcție de nevoile clientului, fie că sunt agenții generaliste, fie nișate.

cover#4 final

Iată câteva dintre motivele pentru care o agenție de turism ar trebui să participe la eveniment, dacă vrea să fie o agenție de turism SMART 🙂 :

  • află cum să își orienteze atenția asupra clienților, pentru a afla nevoile acestora și a veni în întâmpinarea lor cu soluții adaptate
  • se informează prin exemple cum poate aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferă
  • află care sunt interesele călătorilor axați pe servicii de travel premium și cum pot fi atrași
  • află direct de la profesioniști cum pot construi mai eficient mesajele adresate clienților și potențialilor clienți și care sunt instrumentele cele mai utile de promovare
  • se află într-un mediu de business de turism

Cei trei speakeri prezenți la eveniment sunt Carmina Nițescu, Mădălin Măncilă și Andrei Georgescu, evenimentul fiind moderat de Alex Filip, fondator Eventur, o companie care a organizat cu succes evenimente din sfera marketing-ului și domeniul turismului.

Detalii despre program și tarife puteți vedea pe site-ul oficial. La sfârșit, va exista și o tombolă ce va avea ca premii trei ședințe de consultanță de business și social media. Voi fi prezentă la eveniment pentru a vă transmite informații în timp real!

LT&C- Leisure Travel & Clients: Smart up your Travel Business” este un eveniment organizat de TurismMarket.com, powered by Prestige Tours, sustinut de White Image si Hotel Europa Royale, ce se adreseaza agentilor de turism si celor care sunt interesati de dezvoltarea companiei lor si de oferirea de servicii targetate in functie de nevoile clientului.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 4 November, 2014

    […] trecută am participat la “Leisure travel & clients: Smart up your Travel Business“ , un eveniment adresat agențiilor de turism, care s-a axat pe clienți, pe tipologia acestora […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture