Seminarul de turism montan vine cu ediția a II-a la Poiana Brașov

Iată că se apropie și ediția cu numărul 2 a Seminarului de Turism Montan, eveniment organizat de InfoTravelRomania în parteneriat cu Asociația de Turism Poiana Brașov.

Scopul acestui eveniment, ca și la primul, care s-a desfășurat la Predeal, este îmbunătățirea relatilor între hotelieri și agenții, pentru ca unitățile de cazare să lucreze mai mult și mai bine cu agențiile de turism din România.

Poate că unii dintre voi vă întrebați de ce ar exista probleme sau disensiuni între hotelieri și agențiile de turism, dar de multe ori colaborarea dintre ei este greoaie, aspecte pe care le-am discutat cu ocazia participării la prima ediție.

seminar turism

Să sperăm că această ediție aduce noutăți și că vom găsi mai multe pachete pe România la agențiile de turism, vizavi de o vacanță la munte, în loc să ne căutăm singuri pe diferite portaluri de turism.

Turism montan se poate face în tot cursul anului și nu mă refer aici la domeniul schiabil, ca principală componentă a acestuia, valabil în sezonul alb, dar muntele nu te plictisește niciodată indiferent de anotimp! Fiecare sezon are farmecul lui la munte și e păcat ca de această formă de turism să nu profite la maxim toți jucătorii din industrie, pentru a putea beneficia și noi ca turiști de pachete cât mai atrăgătoare.

Speakerii acestui seminar sunt Dordea Petre – InfoTravelRomania, Alex Hampu de la Asociația TEN, Alice Udrea de la WENS Travel.

seminar-turism-montan-editia2-530

De reținut:

  • Locație: Hotel Piatra Mare 4* din Poiana Brașov.
  • Data și ora: 23 mai 2015, ora 09.30 – 12.30
  • Durata: 3 ore
  • Organizatori: InfoTravelRomania (office@infotravelromania.ro – tel: 0723 286 309) și Asociația de Turism Poiana Brașov
  • Număr de locuri: 100
  • Mențiuni: nu există taxă de participare pentru hotelierii și proprietarii de pensiuni. Sunt așteptați hotelieri din stațiunea Poiana Brașov și orașul Brașov.
  • Pentru agențiile de turism se achită o taxă de 50 RON/ pers. Amănunte și înscrieri se fac la office@infotravelromania.ro până pe 20 mai 2015

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture