Seminarii interesante la eTravel Conference

Așa cum anunțam și în articolul anterior, pe data de 16 octombrie, la Crowne Plaza Hotel București, va avea cel mai așteptat eveniment referitor la promovarea online în industria de turism din România, respectiv eTravel Conference, eveniment organizat de Evensys.

De ce este important să participi la acest eveniment? Chiar dacă ești agenție de turism, hotel sau numai o pensiune, în cadrul celor trei seminarii vei afla noi strategii de promovare online pentru dezvoltarea afacerii, dar și cum se gestionează crizele de imagine din industria de turism.

După cele două sesiuni de conferințe ce vor avea loc în prima parte a zilei, se vor desfășura trei seminarii specializate în paralel, așa că trebuie să alegi la care dintre ele vrei să mergi, în funcţie de interesele pe care le ai in dezvoltarea afacerii tale.

Seminarul Online Communication How to te va ajuta să afli care metodă de promovare este mai potrivită, ce tactică de marketing să folosești, cum să comunici online cu clienții și care sunt strategiile de promovare în social media & mobile.

Seminarul Digital Marketing Optimization se adresează celor care doresc să aprofundeze metodele de promovare prin intermediul marketingului digital, astfel că vei putea afla despre website optimization, search optimization, optimizarea conversiilor, optimizarea e-mail marketing și optimizarea Facebook.

Seminarul Hotel Distribution, va pune în discuție cele mai benefice moduri de distribuție online a unităților de cazare, cum se pot fideliza clienții și cum se comunică eficient online, venind cu soluții cheie pentru manageri.

Printre vorbitori îi enumăr pe Alin Nicolae Burcea (Președinte, Paralela 45); Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada); Cezar Dumitru (Owner, Imperatortravel.ro); Răzvan Pascu (Managing Director, Travel Communication România) Andrada Crânguș (Consultant independent de marketing și comunicare în turism, Turism Market); Narcisa Suruianu (Travel Blogger, TravelGirls.ro).

ANDRADA CRANGUS
Consultant independent de marketing si comunicare in turism, Blogger de industrie, Turism Market
RAZVAN
PASCU
Managing Director, Travel Communication Romania
NARCISA
SURUIANU
Travel Blogger,
TravelGirls.ro
CEZAR
DUMITRU
Client Service Director, G2 Romania & Owner, Imperatortravel.ro
CRISTIAN
MANAFU
Managing Partner,
Evensys

De asemenea, bloggerii ambasadori participanţi la eveniment, printre care mă enumăr şi eu, vă vor ţine la curent cu  desfăşurarea evenimentului.

Noutăţi, dar şi detalii despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul www.2013.etravelconference.ro, unde există și lista completă vorbitorilor acestei ediții.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture