Se deschide sezonul în Delta Dunării şi pe Litoral în preajma minivacanţei de 1 mai!

Deschiderea oficială a Sezonului în Delta Dunării şi pe Litoral ne întâmpină cu o serie de evenimente mult aşteptate

Asociaţia Litoral – Delta Dunării a prezentat pe 19 aprilie 2017, în conferinţa de presă care s-a ţinut la Mamaia (la Hotel Iaki), principalele evenimente pe care le organizează sau le susţine pe Litoral şi în Delta Dunării, cu prilejul Deschiderii sezonului estival 2017, în preajma minivacanţei de 1 mai. La conferinţă au luat parte şi organizatorii acestor evenimente: Festivalul Sunwaves, Festival du Bonheur, Mamaia Drift Games by the Sea, reprezentantul Cluburilor din Mamaia etc.

DELTA DUNĂRII – Deschidere Sezon 21 aprilie 2017 – la Crişan

MAMAIA – VAMA VECHE

Seria de evenimente va începe pe 27 aprilie, odată cu ediţia 21 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care sunt aşteptaţi peste 8000 de turişti străini (din U.K., Italia, Franţa şi Germania) şi, mai ales, mii de vizitatori români. Durata Festivalulului va fi de 4 zile şi se estimează că va înregistra peste 80.000 vizitatori repetitivi. Tot pe 27 aprilie 2017 se va redeschide Bicaz Pirates Resort în Mamaia, primul hotel tematic de pe Litoral.

Pe 28 aprilie 2017 îşi deschide porţile primul Festival gastronomic al verii, şi anume „Festival du Bonheur – pour les gourmands”, ce va avea loc în zona Mamaia Nord, în zona plajei (Camping Enigma), pe o suprafaţă de 15.000 mp. Intrarea este liberă, iar accesul la cumpărarea de preparate delicioase de la cele 60 de food trucks cu mâncare românească sau din bucătăria internaţională se va face pe baza unui card care va fi alimentat de turişti cu orice sumă dorită.

Pe 28 aprilie seara se deschide Sezonul de Clubbing şi de petreceri în Mamaia, într-un Tur de Cluburi.

Pe 29 aprilie se organizează un Infotrip cu presă la Vama Veche, care va fi prima staţiune ce se deschide în mod festiv, timp în care, în Mamaia, la Piaţeta Cazino, se poziţionează cele 8 maşini de drift şi cei 8 piloţi care vor participa a doua zi, 30 aprilie, la Mamaia & Constanta Drift Games by the Sea.

Ziua de 30 aprilie este pregătită în mod special pentru festivităţile ce au loc la Mamaia, precum :

  • 00 – 13.00 – expoziţie statică maşini şi piloţi de drift – Piaţeta Cazino Mamaia
  • 00 – 19.00 – Drift Games by the Sea – Constanţa, Poarta 1 Cazino – Port Constanţa
  • 00 – 24.00 – Mega Concert pe Plaja Hotel Flora Mamaia cu trupele Provincialii, Vunk şi Ionuţ Galani, Show de artificii şi mii de lampioane între Mamaia, Delta Dunării şi Vama Veche, alături de turişti şi de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, invitatul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

NĂVODARI –  tradiţionala Serbare Câmpenească, în Tabăra Delfinul.

Citeşte şi Unde facem plajă în Năvodari?

CERNAVODĂ – 29 aprilie – Festivalul etnic „Ziua Internaţională a Dansului”.

Pe 21 aprilie deschidem Sezonul în Delta Dunării, cu evenimente pe care le organizăm în premieră şi care vor rămâne tradiţionale în Deltă. Începând din 27 aprilie, avem evenimente în Cluburi, pe plaje, în locaţii turistice preponderent în Mamaia, Vama Veche şi oraşul Constanţa, pentru totate gusturile şi preferinţele şi pentru toate segmentele de turişti. O organizare fără precedent, din Delta Dunării şi până în extrema sudică a Litoralului. Ne vom conecta împreună între cele trei mari locaţii în care ne concentrăm, având ca punct central staţiunea Mamaia, regina evenimentelor. Festival de muzică electronică, Festival gastronomic, Show de Drift ca avanpremieră a marilor evenimente ale verii 2017, Concerte, petreceri în Cluburi şi pe plaje, totul pentru primii turişti ai verii 2017! Aşteptăm peste 40.000 de turişti în marele weekend de 1 Mai! (Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării)

Cred că nu trebuie să lăsăm ca ultimele zvâcniri ale iernii să ne întristeze sufletele pentru că, în curând, va fi minunat de cald şi de frumos, iar litoralul ne aşteaptă cu multe evenimente interesante!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture