Se dă startul vacanţelor de iarnă la Târgul de Turism Touristica!

În perioada 21-23 noiembrie 2014 va avea loc cea de-a  11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

touristica 200x200pxDupă cum se știe, la târgurile de turism se pot cumpăra vacanțe mai ieftine, deoarece agențiile de turism practică reduceri substanțiale, așa că vino să îţi achiziţionezi vacanţa de Revelion, Crăciun, munte, ski, ori o vacanță exotică la cele mai bune preţuri cu reduceri de până la 35%! În funcţie de oferta agenţiilor, reducerile pot depăşi chiar 35% la rezervările pe loc.

Evenimentul este dedicat şi operatorilor în turism, astfel că pe parcursul celor 3 zile se pot crea noi relaţii de business ori îmbunătăţi cele existente într-un cadru informal şi plăcut.

De ce să participi la târguri de turism? 

Iată câteva avantaje:

  • În primul rând pentru că găseşti în acelaşi loc o gamă largă de oferte
  • În al doilea rând pentru că există discount-uri generoase ce sunt oferite de către expozanţi pe perioada târgului
  • În al treilea rând agenţiile îţi oferă posibilitatea de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking
  • În al patrulea rând poţi participa la tombole, evenimente conexe care te ajută să cunoști mai bine diferite aspecte ale unor destinaţii

Dacă deja visezi la vacanţa de vară din 2015, poți veni să vezi ofertele super-early booking. Pentru cei ce visează la vacanţa de vară din 2015 in Romania, Grecia, Turcia sau Bulgaria, agentiile au introdus reduceri de pana la 45% în perioada targului.

De exemplu, un sejur în Grecia se poate achiziționa la 186 de Euro /transport avion, în Bulgaria de la 10 Euro/ persoană, iar pentru o vacanță în vara 2015 în Grecia, Turcia sau Spania se poate plăti un avans de doar 25 euro / cameră. 

Organizator: Libero Events

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro, tel: 0364 110 371 sau 0747 425 160.

Mai multe detalii: http://touristica.ro/

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

  1. 20 November, 2014

    […] dacă nu a ajuns niciun clujean la Târgul de Turism al României, mai are o șansă la Târgul de Turism Touristica, ce va avea loc la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca, pentru a achiziționa vacanțe de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture