Ryanair vinde bilete de avion cu 5 euro în 16 destinaţii!

Călătoresc destul de mult şi nu ar fi posibil dacă nu aş fi cu ochii pe reducerile la biletele de avion. Nu o dată am cumpărat bilete fix în zilele când erau reduse cu 20-25% de către companiile aeriene sau când au fost promoţii de câţiva euro. Este posibil, totul e să fii pregătit, în sensul în care să poţi lua decizia imediat când ai o astfel de oportunitate.

ROMANIA_Facebook

Iată că Ryanair a anunţat că, începând cu miezul nopţii zilei de 29 iulie 2016 şi până la miezul nopţii zilei de 31 iulie 2016, va scoate la vânzare bilete de avion cu 5 euro cu plecări din Bucureşti şi Timişoara în nici mai mult, nici mai puţin de 16 rute, inclusiv între Bucureşti şi Timişoara, tocmai pentru a celebra lansarea acestei rute. Perioada de călătorie este septembrie – noiembrie 2016.

”Clienţii pot alege din 16 trasee reduse selectate din Bucureşti şi Timişoara, dar trebuie să o facă rapid, deoarece aceste tarife uimitoare sunt disponibile pentru rezervare doar până duminică (31 iulie), înainte de miezul nopţii (24:00), pe www.ryanair.com/ro”, a declarat Denis Barabaș, Sales and Marketing Executive al Ryanair pentru România.

Citeşte şi 12 motive să zbori cu Ryanair spre Londra

Ca de obicei, Ryanair vine cu cireaşa de pe tort în acest weekend, după ce alte companii aeriene au lansat reduceri de curând.

ryanair 5 euro milano

ryanair 5 euro

Citeşte şi Cum trebuie să fie bagajul de mână în avion?

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture