Ryanair va ajunge la Valencia din Craiova, începând cu preţul de 24.99€!

Ryanair face surprize după surprize, de data aceasta anunţă lansarea noii rute din Craiova către/din Valencia, începând cu 3 Noiembrie 2016, ce va aduce peste 33.000 de clienţi pe an pe Aeroportul Craiova.

Ryanair

Noua rută pe cel de-al 3-lea aeroport Ryanair din România va fi operată cu o frecvenţă de 2 zboruri săptămânale, iar preţul promoţional de lansare a rutei începe de la 24.99€, pentru călătorii în Noiembrie 2016. Aceste locuri promoţionale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com, până cel tarziu la miezul nopții, Miercuri (24 Februarie 2016), adică de Dragobete, când noi românii sărbătorim Ziua Îndrăgostiţilor!

Ryanair Craiova

Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE Ryanair.

Mă bucur să constat că, din ce în ce mai multe destinaţii devin mai accesibile nouă, românilor, datorită companiei Ryanair. Ce mai urmează?…

Citește și 12 motive să zbori cu Ryanair spre Londra!

 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture