Romanian Digital Travel Conference 2019, un eveniment dedicat specialiștilor din turism

Romanian Digital Travel Conference, 28 octombrie 2019, Hotel Sheraton din București

La finele lunii octombrie va avea loc Romanian Digital Travel Conference, eveniment la care am participat încă de la prima ediție și în care toți doritorii au ocazia să descopere cum să folosească cele mai recente instrumente pentru a-și promova eficient serviciile către publicul direct interesat.

În cadrul edițiilor desfășurate până acum, companii de top și oameni importanți din turism au prezentat strategii eficiente de marketing online și digital, adaptate la profilul unui business local de turism. Evenimentul aduce laolaltă un grup important de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc, iar, acestia, au ocazia sa prezinte numeroase studii de caz cu un ridicat grad de aplicabilitate.

Romanian Digital Travel Conference este dedicată tuturor celor care lucrează în turism şi doresc să afle ultimele noutăţi în materie de marketing online, fără de care nu mai poate fi conceput un business de succes în ziua de astăzi.La fel ca in cadrul editiilor anterioare, ediția a VI-a a conferinței Digital Travel se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanți ai agențiilor de turism. Această decizie a fost luată in special datorită participării masive a oamenilor din agenții în anii trecuți, media lor depășind an de an 70% din publicul prezent în sala de conferință. Pe lângă aceste persoane cheie din agenții, vor fi invitați bloggeri și jurnaliști.

Iată programul ediției a VI-a a Romanian Digital Travel Conference

10:00-10:20 – Deschiderea conferintei de catre Madalin Mancila, Ana Smadeanu, Anita Panait

Panel Digital – Moderator Madalin Mancila
10:20- 10:50 – Alexandru Hodoiu ( Travelport )
10:50 – 11:20 – Claudia Tocila ( Vola )
11:20-11:50 – Eugen Predescu ( Canopy )
11:50 – 12:20 – George Cioceanu ( Travelfuse )
12:20 – 12:50 – Eugen Potlog ( UX Studio )
12:50 – 13:20 – Cristian China-Birta ( Kooperativa 2.0 )

Panel Legislativ – Moderator Gabriela Peset
14:30 – 15:00 – Invitat Ministerul Turismului
15:00 – 15:30 – Bogdan Marius Chiritoiu ( Presedinte al Consiliului Concurentei )
15:30-16:00– Tudor Galos ( Consultant GDPR )

Panel Hotels – Moderator Anita Panait
16:30 – 17:00 – Cristina Huzum ( Sheraton )
17:00 -17:30 – Raluca Constantinescu ( Epoque Hotel )

Vă invit să urmăriţi în social media hastagul #RDTC2019, pentru a fi la curent cu ultimele amănunte, iar pentru înscriere la conferință accesați siteul oficial al evenimentului.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture