Propuneri de weekend: 8-9 martie 2014

8 martie este o zi specială pentru femei, zi în care trebuie să se simtă frumoase și iubite și în care au parte de mai multă atenție atât din partea partenerului, cât și a copiilor.

În mod sigur, majoritatea vom sărbători această zi cu o seară specială la un restaurant sau chiar acasă, în sânul familiei.

Ce putem face ziua, însă?

4bde74cefdf277ac83e936a887c8903bDacă suntem în București putem da o raită pe la Muzeul Satului, unde este o expoziție de obiecte de port tradiţional, obiecte de ceramică veche şi bijuterii, ce au fiecare istoria lor, fiind achiziţionate de-a lungul timpului, din diverse locuri din România şi din lume.

Vernisajul are loc chiar sâmbătă, 8 martie 2014, iar expoziția se intitulează „Rita Şapira-Şain”, după numele autoarei. Amănunte pe site-ul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Cei care iubesc tradtia și vor să își delecteze ochii ori să cumpere îi tradiționale cusute manual și ii vintage unicat o pot face la Expoziția de Ie Românească de la JW Mariot Bucharest Grand Hotel.

targ-de-8-martie-i96174Fundatia Calea Victoriei ne invită să participăm la Târgul Primăverii si al Feminității, unde vom putea găsi cadouri speciale: bijuterii şi accesorii, cosmetice bio, decorațiuni pentru casă lucrate manual de artisti plastici, creatori de modă şi artizani. Târgul este organizat in mansarda Restaurantului Urbanesc, un spațiu chic, deschis pentru artă si cultură, iar intrarea este liberă.

In Timisoara are loc un târg pentru femei (dar sa cumpere bărbaţii! 🙂 ),  în care se pot găsi o colecție de bijuterii şi accesorii hand-made, dar şi produse gastronomice: alune pralinate, ciocolată de casă, salam de biscuiți, fructe uscate. Târgul va fi deschis până pe 9 martie,  între orele 9.00- 22.00, intrarea fiind liberă.

Mai sunt și târgurile de mărțișor care nu s-au încheiat și despre care am povestit aici.

Ei bine,  un weekend frumos să aveți!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture