Propuneri de weekend: 6-8 decembrie 2013

Târguri cu Cadouri de Moş Nicolae şi de Crăciun în București

A venit și luna decembrie și odată cu ea febra cadourilor de sărbători! Haideţi să vedem de unde putem cumpăra cadouri pentru cei dragi în București!

targ-de-sfantul-nicolae-la-muzeul-taranului-roman-i93418La Muzeul Satului sunt numeroase Daruri de Moș Nicolae, sub forma produselor tradiționale, astfel că putem găsi până și furci sau fuioare!

Un târg cu meșteri populari și cu mirosuri îmbietoare ale preparatelor din gastronomia românească specifică sărbătorilor: cozonaci, plăcinte, cârnați, țuică și turtă dulce! Târgul a început din 2 decembrie și mai ține până duminică 8 decembrie, așa că este cazul să va grăbiți să îl vizitați între orele 10.00-16.00.

invitatie1-e1386000712889Un alt Târg de Cadouri de Crăciun este la Romexpo, din 5 decembrie și până în 8 decembrie. De aici puteți să vă cumpărați tot ce vă trece prin cap, de la dulciuri de sezon și până la îmbrăcăminte, cosmetice sau articole decorative.

Intrarea este gratuită și puteți vizita cu această ocazie și un târg de antichități. Programul este de la 10.00 și până la 19.00, duminică numai până la 18.00.

43743La Salla Dalles s-a deschis încă din 28 noiembrie Târgul Cadourilor de Crăciun și ține până în 24 decembrie, putând fi vizitat între orele 10.00-20.00.

Ca în fiecare an, găsim aici cele mai interesante și inedite cadouri și cum este foarte aproape de Piața Universității putem da o raită până la Piața de Crăciun din București, așa că vom avea o zi plină!

daruri mos nicolaeLa Muzeul Țăranului Român ne așteaptă încă Târgul de Sfântul Nicolae cu meșteri și meșteșugari din toată țara, produsele tradiționale fiind vedetele acestui târg.

Vom putea admira și cumpăra podoabe, opinci, cergi, scoarțe, coșuri de nuiele, căuce, străchini, oale de sarmale, jucării, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genți, ștergare, lăzi de zestre, cămăși, fote, cahle, clopoței, zurgălăi, sorcove, turtă dulce, cozonaci, miere, plăcinte, țuică, vin, măști, linguri, fluiere, împletituri din pănușe si multe altele.

Târgul este deschis între orele 10.00-18.00 şi ţine până duminică 8 decembrie.

 Nu uitați că găsiți târguri mai mari sau mai mici și în Mall-urile din București, bani să fie! Spor la cumpărături!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

  1. 9 December, 2013

    […] cum vă spuneam în Propunerile din weekend-ul ce tocmai a trecut, la Galeria Dalles, are loc un Târg al Cadourilor de Crăciun, în care putem putem cumpăra […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture