Propuneri de weekend: 31 mai – 1 iunie 2014

Acest weekend este foarte bogat în evenimente deoarece pe data de 1 iunie se sărbătorește și Ziua Copilului, ocazie cu care se desfășoară o serie de manifestări despre care am povestit aici, de departe cel mai interesant eveniment fiind cel care va avea loc la Castelul Bran. Numai vremea să țină cu astfel de evenimente!

bookfest-2014Salonul Internațional de carte Bookfest și-a deschids porțile la Romexpo încă din 28 mai, așa că avem suficient timp la dispoziție să îl vizităm și să cumpărăm cărțile pe care le dorim, cu atât mai mult cu cât se aplică multe reduceri pe perioada acestui târg. Evenimentul are loc în pavilioanele C1, C2, C4 și C5.

Iată aici editurile care au lansări de carte și programul pe zile!

Tot în această perioadă are loc și Târgul de Produse Tradiționale, ce însoțește fiecare manifestare din cadrul Romexpo. Cam așa este la un astfel de târg.

afis zilele culturale 2013 -A început și ediția de primăvară a Zilelor Culturale ale Județului Sibiu, eveniment ce se va desfășura în perioada 31 mai – 1 iunie pe Valea Hârtibaciului.

O expoziție cu produse de artă tradițională, programe folclorice, un stand cu produse tradiționale, precum și o vizită la Muzeul Interetnic al Văii Hârtibaciului reprezintă numai câteva activități de care ne putem bucura la o astfel de manifestare. 

z3-320-X-240_sergiuZilele Orașului Alba Iulia ne așteaptă cu un regal! Alba Iulia va fi gazda unei tabere de muzică, având ocazia de a-i asculta și pe Marius Moga, Loredana Groza, Paula Seling și alții. 

Alba Fest este un eveniment de mare amploare, ce va fi prezent la numeroase televiziuni. Nu pot decât să îmi închipui cât de frumos este pe viu, acolo, în Cetatea Alba Carolina!

Din 26 mai au început și Zilele Craiovei 2014, un eveniment bogat în concerte. Cu așa manifestări, cum să stai în casă?…Totul este sa nu plouă prea tare…

Un weekend interesant să aveți! În ciuda vremii…

targul-romanasul-i10021310373642_701642269895113_8166409236577563331_ntargul-tuturor-de-ziua-copiilor-i99340

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Speram sa ajute si vremea, care e buna pentru agricultura doar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture