Propuneri de weekend: 30 ianuarie – 1 februarie 2015

În sfârșit scăpăm și de a doua lună de iarnă, așa că trebuie să mai avem puțină răbdare până când vremea frumoasă ne va scoate din case în fiecare weekend! Totuși, eu v-aș propune câteva evenimente și în acest sfârșit de săptămână, care să vă relaxeze și să vă binedispună.

5044c4dd04ed7b8d1c05961a30f96bb7_viewÎn București, vă recomand Expoziția “€œUn călător francez în Balcani: Théodore Valério” de la Muzeul de Artă al României, expoziție în care putem admira gravuri inspirate din călătoriile pictorului în Germania, Italia, Ungaria și Austria. Expoziția poate fi vizitată până pe data de 29 martie 2015 în sălile dedicate expunerii de arte grafice din Galeria de Artă Europeană (tarif: 8 lei, program de miercuri până duminică, orele 10.00 -€“ 18.00).

Fashion_mediumÎn Brașov, are loc FashionTV Winter Festival 2015, considerat cel mai important festival de modă al iernii, transformând Brașovul în acest weekend, în capitala modei din România. Festivalul are loc până pe 31 ianuarie inclusiv, la Conacul Heldsdorf din Halchiu, după ce primele ediții s-au desfășurat în Kitzbuhel, Austria. Prezentarea colecțiilor celor mai în vogă designeri, va fi presărată de prestația unor artiști îndrăgiți precum Anda Adam și Marcel Pavel.

expo-antichitati-ed-87-i108338În Timișoara ne așteaptă Târgul de Antichități ce poate fi vizitat până duminică inclusiv și în care putem admira și achiziționa bijuterii, ceasuri, obiecte din argint, porțelanuri, statuete, tablouri, filatelie, etc.

Evenimentul se desfășoară la parterul IULIUS MALL și vor participa unii dintre cei mai cunoscuți anticari din zona de vest a țării.

targ-de-nunti-wedding-expo-bridal-show-2015-la-satu-mare-i107562Celor care își vor uni destinele în acest an, le recomand târgurile de nunți care se țin în mai multe locații din țară (Sibiu Wedding Days – Sala Transilvania; Wedding EXPO & Bridal SHOW 2015 – Satu Mare, Hotel Dana 1), târguri similare având loc și în weekend-ul următor.

Alte evenimente interesante puteți auzi în cadrul emisiunii Ca pe Roate de la Radio România Actualități, pe care vă invit să o ascultați în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 15:00.

Vă doresc un weekend minunat!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture