Propuneri de weekend : 20-22 septembrie 2013

Mai întâi aș vrea să vă propun câteva evenimente ce au loc în București și cum s-ar putea altfel având în vedere că în acest oraș m-am născut și am crescut și pe care încă îl mai descopăr?…

afis-tur-zilele-bucurestiului-web-2-723x1024Astfel, în acest weekend se desfăşoară Zilele Bucureștiului, un eveniment menit a sărbători 554 de ani de atestare documentară a capitalei. Cu ocazia acestei aniversări, ARCEN organizează un traseu cultural nocturn al Bucureștiului, până pe 22 septembrie, în fiecare seară, de la ora 19.00, având punct de plecare în fața Teatrului Odeon.

Pe lângă acest traseu, în Bucureşti vor avea loc şi alte evenimente, concerte şi spectacole, sub auspiciile aceleiaşi sărbătoriri.

festivalul_racilor_largeÎn Parcul Copiilor va avea loc un eveniment inedit, Festivalul Racilor! Dacă te minunezi de ce s-ar putea întâmpla aici, află că poți să te răsfeți cu delicii culinare bazate exclusiv pe raci! Amatorii sunt așteptați în număr mare..Și dacă nu sunteți un fan al acestui crustaceu, puteți să vă minunați de mâncărurile pe bază de raci puse la bătaie de expozanți.

Oktoberfest-Poster-pt-site2013_v3

În alt parc, de data aceasta în Tineretului, va avea loc Festivalul Berii Germane, Oktoberfest București 2013. Pe lângă ploaia de bere, ne putem delecta cu muzica oferită de cei de la Timpuri Noi, Șuie Paparude, Mircea Vintilă, dar și cu un spectacol oferit de Fanfara Bavareză Karpaten Show.

Și cum toamna a pus definitiv stăpânire pe noi, Festivalul Internațional Rodul Pământului – Zilele Recoltei, ce va avea loc în localitatea Cumpăna, din județul Constanța, și-a propus să încânte participanții cu spectacole folclorice, muzică populară și alte momente artistice.

traditii argeseneȘi ca să rămânem în sfera tradițiilor, Festivalul Tradiții Argeșene va aduce în prim plan în Corbeni, judeţul Argeş, meșteri populari, artizani, producători de obiecte de uz casnic tradiţionale, de produse alimentare specifice zonei, dar și interpreți de muzică populară cunoscuți, precum și Ansamblul Doina Argesului.

Chiar merită să ieşiţi din casă pentru a vă bucura de atmosfera acestor festivaluri.

Zile frumoase!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

  1. Cred ca arata bine Bucurestiul in haine de toamna!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture