Propuneri de weekend: 20-21 decembrie 2014

Numai mâine nu-i poimâine sau numai în acest weekend nu-i Crăciunul…Nu ne mai despart decât câteva zile până la Crăciun și majoritatea dintre noi poate că am început deja vacanța de sărbători. Pentru cei care mai sunt încă pe baricade până de Crăciun, le propun o mică evadare de weekend.

7225_afis-craciunClujul a fost bogat în evenimente și în weekend-ul trecut și nici acum nu duce lipsă. Astfel, la Casa de Cultură a Studenților, sâmbătă, la ora 16.00, are loc “Festivalul Tradițiilor și Obiceiurilor de Crăciun”, în care ansamblurile folclorice și grupurile de colindători prezente vor aduce spectatorii mai aproape de magia acestei sărbători pe care o așteptăm cu nerăbdare.

gn8g_sourceLa Sala Palatului din București avem parte de Vienna Classic Christmas (Strauss Festival Orchestra Vienna) atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 19.00, un festival în care va oferi momente muzicale deosebite și Leontina Văduva, așa ca nu poate fi decât o seară minunată.

buchÎn cursul zilei vă invit să treceți pe la Romexpo deoarece este ultimul weekend pentru Bucharest Christmas Shopping, un târg al cadourilor în care veți găsi dulciuri, băuturi fine, decorațiuni, jucării, haine, produse cosmetice sau obiecte de artă și antichități. Vizitatorii pot participa la ateliere de creație, iar cei mici se pot distra în locurile de joacă special amenajate pentru ei.

Să nu uităm și de momentele artistice! Astfel, sâmbătă va concerta Andreea Bălan (de la ora 16.00), iar duminică Nicole Cherry (ora 16.00), Dorian Popa (ora 16.50) și CRBL (ora 18.00).

Cadouri unicat, realizate manual, se pot găsi la Târgul de Crăciun organizat de Fundația Calea Victoriei, sâmbătă fiind ultima zi de târg.

targ0Cu o ediție specială de Crăciun vine și Turda prin organizarea Târgului Meșteșugarilor, manufacturierilor și artizanilor populari”, chiar în centrul orașului, târg început încă de vineri și care va ține inclusiv sâmbătă, 21 decembrie 2014.

La acest târg participă producători locali, iar cine ajunge aici poate cumpăra inclusiv produse ceramice, ornamente şi decoraţiuni, ce pot deveni cele mai potrivite cadouri de Crăciun.

Ar mai fi și Târgul Darurilor de Crăciun din Baia Mare (la Biblioteca Județeană, sâmbătă ultima zi) și să nu uităm și de Piețele și Târgurile oficiale de Crăciun deschise în marile orașe din țară! Un weekend frumos să aveți!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture