Propuneri de weekend: 18-19 ianuarie 2014

Se pare că vremea însorită ne ajută să fim mai activi în aceste zile de sfârșit de săptămână ale unei ierni care se pare că nu-i mai place frigul..

MNIRÎn București putem să vizităm două expoziții outdoor la MNIR, respectiv expoziția Maria, regina…”, ce reflectă prin imagini întreaga viață a reginei și expoziția “O clăƒdire simbol: Palatul Poștelor / Muzeul Național de Istorie a României” dedicatムclăƒdirii care adăƒposteste muzeul și prefigureazムaniversarea a 120 de ani de când au început lucrăƒrile de construcție a Palatului Poștei (1894), una dintre cele mai frumoase clădiri din București.

Zoo BucurestiMai putem ajunge cu mic cu mare la Grădina Zoologică din București, unde ne putem relaxa ca într-un parc, însă avem bonus vizitarea animalelor pe care vă recomand să le urrmăriți ca în habitatul lor natural. Interesant este să le studiați, mai ales păsările, peștii și reptilele, sunt chiar fascinante! Copii sigur vor fi încântați să stea la numai câțiva centimetri de temuții șerpi ori să vadă crocodilii și leii așa de aproape de ei…

Criteriul Primei Zapezi (29) KalinderuChiar dacă vremea nu ne îmbie la sporturile de iarnă, putem ajunge şi la Bușteni la  ce se desfășoară la baza pârtiei Kalinderu, o competiție spectaculoasă ce are ca probe viteza și dificultatea și în care s-au înscris peste 80 de sportivi din mai multe țări.

Ei bine, ce mai aşteptăm?…Un weekend frumos!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture