Propuneri de weekend: 01-03 noiembrie 2013

Sfârșitul acesta de săptămână va fi unul dulce stropit cu puțin vin sau șampanie! Și asta pentru că au loc câteva manifestări care ne suscită simțurile și ne invită la …visare.

expo drinkVrei să înveți arta degustării vinului? Tipul de pahare folosite la diferitele sortimente? Poți fi chiar unul dintre autorii ce vor desemna vinul anului 2013! Prin urmare, participă la Expo Drink & Wine, un târg de vinuri și băuturi alcoolice și non-alcoolice organizat de Romexpo și Asociația degustătorilor adutorizati din România, în pavilionul central. Tot în cadrul târgului va avea loc Barmaniada 2013, un concurs național de bartending cu etapa “Bere” și “Somelier”. Programul de vizitare este din 30 octombrie și până pe 03 noiembrie, între orele 10.00-18.00 (duminică numai până la 16.00). Costul unui bilet este de 15 lei/persoană.

În același timp, are loc Târgul de Produse Tradiționale, putând vedea aici una dintre edițiile precedente.

sweetfest2Puțină ciocolată îți surâde? Sau chiar mai multă?…Vei avea parte la Sweet Fest, ediția de Halloween, ce se va desfășura la Hanul lui Manuc din Bucureşti, în aceeași locație că și cea de Paște, pe care te invit să o savurezi aici. Târgul de dulciuri va fi deschis în perioada 01-03 noiembrie, între orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă!

Fundația Calea Victoriei ne propune Povestea Bucureștiului Evreiesc, prin invitația de a descoperi principalele obiective din vechiul cartier evreiesc din București.

Se vor vizita:

  • Templul Coral
  • Teatrul Evreiesc de Stat
  • Muzeul de Istorie al Evreilor din România
  • Sinagoga Mare Polonezăƒ

descărcareVa spun că sunt deosebite, am vizitat sinagogile atât într-un tur organizat, cât și în Seara Sinagogilor Deschise și merită! Descoperi Bucureștiul altfel…Întâlnirea are loc la Sinagoga Mămulari, în 3 noiembrie, la ora 11.00 și costul participării la acest tur ghidat este de 30 de lei/adult.

Dacă esti iubitor de drumeţii, poţi da o fugă până la în Masivul Piatra Mare, unde are loc Redeschiderea pentru vizitare a Canionului Șapte Scări, chiar pe 2 noiembrie. Accesul se poate face dinspre Timişul de Sus şi Dâmbul Morii.

Un weekend plăcut vă doresc!

Imagini de la Expo Drink & Wine

Romexpo Expo Drink Wine (1)Romexpo Expo Drink Wine (2)Romexpo Expo Drink Wine (5)Romexpo Expo Drink Wine (10) Romexpo Expo Drink Wine (11)Romexpo Expo Drink Wine (12)Romexpo Expo Drink Wine (26)Romexpo Expo Drink Wine (28)

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture