Pledoarie pentru India

India, mereu misterioasă, feerică, controversată, într-un cuvânt spectaculoasă, ne incită cu clădirile sale și ne fascinează cu obiceiurile, tradițiile și sărbătorile pline de culoare.

Înainte de a pleca într-o călătorie oriunde în lumea asta mare trebuie să fim capabili să apreciem moștenirea culturală, naturală și istorică a destinației vizitate și să aducem cu noi acasă amintiri și povești.

Bhagavad Gita afis-tipar_webEditura Herald ne propune o lansare de carte miercuri 17 iulie, la ora 19.00, în cadrul Librăriei Bastilia, pentru a explora învățăturile din „Bhagvad Gita”, împreună cu Yogeshvar Karthik, care vine din sudul Indiei, maestru tradițional de Vedanta, ce va apropia publicul prezent de spiritul hindus.

Yogeshvar Karthik, facilitează transmiterea învățăturii tradiționale a Indiei și sunt convinsă că o cunoaștere a acestei țări prin călătorii nu ar fi mai desăvârșită decât prin înțelegerea poporului său.

De altfel, Editura Herald ne propune o serie de cărți de adâncă spiritualitate ce vizează poporul hindus, precum: ” Yaatra – Jurnal inițiatic în India “, ” India antică și civilizația indiană ” și ” Filosofia Yoga în relație cu alte sisteme de gândire indiană “, amănunte despre acestea putând găsi pe site-ul oficial.

Invitații sunt:
Yogeshvar Karthik, maestru tradițional de Vedanta
Victoria Gall, Asociația Vedic Dharma
Prof. Teodoru Ghiondea, reprezentant Editura Herald
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

De menționat că în Librăria Bastilia, prin Ceainăria de la etaj, este gazda unor evenimente interesante care vizează cunoașterea țărilor prin călătorii, precum „Calator de meserie în Malta”, “Călător de meserie în Lisabona”, întâlniri la care am participat cu plăcere și care m-au incitat să văd aceste destinații într-un viitor cât mai apropiat.

Calator de meserie in Lisabona (14)

PARTENERI MEDIA & CULTURALI la acest eveniment sunt:

Radio Romania Cultural, ArtActMagazine, 4Arte.ro, Romania Libera, Filme-Carti.ro, Port.ro, Calendarevenimente.ro, Romania Pozitiva, Privesc.eu, Studentie.ro, PrWave.ro, SR-The Club Of Serial Readers, Traieste Constient, Bookuria.info, Bookblog.ro, Bookmag.ro, Booktopia.ro, Instilulmeu.ro, ORIENS.ro, Amintiridincalatorie.ro, Astrocafe.ro, NoulPamant.ro, Povestidecalatorie.ro.

De reţinut:

Locaţia si ziua de desfăşurare: 17 iulie 2013, ora 19.00, Libraria Bastilia, Piaţa Romană

Intrarea: liberă

Pagină facebook eveniment: https://www.facebook.com/events/139256759613375/

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture