Planificarea vacantelor cu TripMaker.ro!

trip-maker INVIT (1)Daca la eTravel Conference am aflat cum isi cumpara romanii vacantele, in seara ce tocmai s-a incheiat am aflat cum pot romanii sa isi planifice vacantele in viitor cu ajutorul unui instrument deosebit de util: TripMaker!

Lansat oficial la Finnish Cocktail&Club, TripMaker nu este o aplicatie si nici o agentie de turism. In schimb, este un site de consultanta in domeniul turimului, un proiect initiat de catre Dan Chisu si Cezar Dumitru (Imperator), care si-au propus eficientizarea calatoriei si optimizarea unui itinerariu pentru a ajuta turistul sa obtina cele mai bune informatii si ponturi pentru a calatori mai ieftin, mai bine si pentru a acumula cat mai multe experiente.

TripMaker presupune doua etape:

a. Transmiterea saptamanala a unui newsletter, denumit “Ravasul TripMaker”, care prezinta oferte speciale de zboruri, hoteluri, sfaturi si ponturi de calatorie;

b. TravelDesign, in care itinerariul calatorului este facut de la zero sau este optimizat, optiune utila acelora care nu doresc sa calatoreasca intr-in circuit organizat.

Vei afla destinatia saptamanii, respectiv locul unde e mai bine sa te duci in urmatoarele zile si care este benefic din punctul de vedere al climei, poti solicita sfaturi potrivite pentru o calatorie in perioada imediat urmatoare, existand si un blog in acest sens, poti primi “tips & tricks” sau poti acumula mile ca sa mergi gratuit.

Ce-i drept, cand mergem pe cont propriu dureaza foarte mult planificarea unei calatorii. Tin minte ca atunci cand am mers in Roma am petrecut o saptamana intreaga pentru a face traseul, pentru a gasi solutiile optime vizavi de vizitarea muzeelor, transportul public, etc. Am cautat informatiile atat online, cat si in ghidurile de calatorie. Am studiat forumurile de calatori pasionati. Si acolo nu am stat decat trei nopti…

Cred ca TripMaker va fi un instrument eficace, ca ne va ajuta in planificarea vacantelor, oferindu-ne cele mai bune recomandari.

A fost un eveniment interesant, bine organizat si la care am asistat cu viu interes.

IMG_6509IMG_6516 IMG_6515

 

 

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture