Pizzeria Sabatini

Dacă am ales să mănânc de două ori la Pizzeria Sabatini în decurs de numai o săptămână, înseamnă că nu a fost întâmplător!

IMG_5545

În sfârşit am reuşit să descopăr o pizza care să îmi placă din toate punctele de vedere: blat subţire şi bogat în ingrediente, nu doar “pâine” goală…

IMG_5528

Pizzeria Sabatini are numeroase oferte de pizza, cele gustate de mine fiind quatro formagi, ţărănească si specială, preturile fiind sub 20 de lei/pizza.

În afară de pizza se pot gasi diferite preparate care chiar îţi lasă gura apă, iar deserturile sunt divine! Am gustat papanaşi, profiterol, dar şi clătitele şi prajitura ice Krantz testate de prietenii mei au fost delicioase.

IMG_5539

Cele doua locaţii din Bucureşti, atât cea din Bulevardul Basarabia, cât şi cea din Teiul Doamnei sunt bogat ornamentate cu tot ce iţi trăzneşte prin cap (sau nu): veselă, tablouri, fructe, legume, paie, saci, cereale, steguleţe, măşti, instrumente muzicale, dopuri de plută, găleţi şi cate şi mai câte şi, deşi încărcate, nu deranjează şi creează o atmosferă interesantă.

IMG_5533

Îmi aduc aminte de restaurantele din Cehia în care am zărit astfel de decoruri, fiecare restaurant în care intram părea decorat după pofta proprietarului cu ce i-a picat în mână!

Revenind la Pizzeria Sabatini, trebuie să precizez că personalul acesteia este foarte amabil, plăcut, joviabil și mereu atent. Servirea este promptă, de asemenea.

Recomand ambele pizzerii (cea din Teiul Doamnei este mai micuță, merge pentru o ieșire în cursul săptămânii, iar cea din bd. Basarabia se pretează și la grupuri mai mari, mai ales vara, când se poate sta pe terasă).

De retinut:

Adrese: Bd. Basarabia nr. 108 si Str. Teiul Doamnei nr. 15, Bucuresti
Site oficial: http://www.sabatinipizza.ro/ .

IMG_5620

IMG_5638 IMG_5541 IMG_5530 IMG_5543

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture