Petrece vacanța într-un mod creativ! Școli de vară 2019 – cursuri de teatru, fotografie și mindfulness pentru adolescenți

Mai este o lună până începe școala, însă, pe lângă timpul liber de care se bucură copiii noștri pentru a petrece câteva zile la mare sau la munte, mai există și alte activități interesante care pot umple cu brio o vacanță, cum ar fi atelierele și cursurile care se desfășoară la Fundația Calea Victoriei. Acestea sunt despre ei, prezentate interactiv și pe înțelesul lor.

Cele mai căutate subiecte de cursuri pentru adolescenți au fost „cum îmi găsesc vocația”, vorbire în public în limba engleză, dezvoltare personală prin teatru și fotografie. Toate aceste cursuri sunt reluate în luna august și la început de septembrie 2019.

Cursurile sunt ținute de lectori tineri, bine pregătiți și pasionați de domeniul pe care-l predau. Felul de predare, relaxat și prietenos, urmărește mai ales formarea şi antrenarea gândirii critice, stimularea curiozităţii şi a iniţiativei personale.

Iată și programul cursurilor următoarelor săptămâni:

• Atelier de MINDFULNESS PENTRU ADOLESCENŢI (19-23 August), cu Mihaela Mîndreci
• CUM ÎMI GĂSESC VOCAŢIA? Atelier pentru liceeni (19 – 23 August), cu Alice Cornea
• The (SUPER)POWERS OF A PUBLIC SPEAKER – ENGLISH WORKSHOP for teens (19-23rd August), cu Anca Remeta
• Atelier de DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU pentru liceeni (26-30 August), cu Antonia Din
• Şcoală de vară de FOTOGRAFIE PENTRU LICEENI (26-30 August), cu Mirela Bichigeanu
• How to… IELTS? Interactive workshop in English (2-5 Septembrie), cu Anca Remeta

Școlile de vară pentru adolescenți au între 4 și 5 întâlniri și se desfășoară zilnic, de la 16.30 la 18.00. Sediul Fundației Calea Victoriei se află în centrul Bucureștiului, aproape de Piața Romană și Universitate, pe strada C. A. Rosetti, la numărul 47, et. 1. Înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro .

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture