Am fost nominalizată la “Cel mai bun blogger de turism al anului” din cadrul Hotel Tourism Leisure Investment Conference 2014!

În perioada 22-23 mai 2014 va avea loc cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din Romania: Hotel Tourism Leisure Investment Conference, care se va desfășura la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

hif-210x160Evenimentul va oferi timp de două zile o perspectivă actuală și detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității. Prima zi  se va finaliza cu Gala Premiilor de Excelență, unde vor fi premiate cele mai eficiente și inovatoare proiecte și îmi face bucurie să vă anunț că am fost și eu nominalizată printre finaliști la subcategoria “Cel mai bun jurnalist/blogger de turism al anului” din cadrul categoriei  “Distincție pentru experiență și excelență”. Toți cei care suntem nominalizați suntem pasionați de turism și călătorii, altfel nu am face ceea ce facem 🙂 . Îmi este tare drag să ii citesc pe majoritatea, de la care chiar am urmat unele sfaturi de călătorie ori m-am informat cu privire la alte aspecte legate de turism.

Timp de mai bine de 5 ani, din care un an și jumătate pe acest blog, am încercat să vă împărtășesc și eu din propria experiență de vacanță, prezentându-vă destinații și atracții turistice vizitate de mine în ultimii ani. României i-am dedicat o secțiune aparte, punând accent pe tradițiile și obiceiurile noastre, pe care le consider cele mai frumoase! În același timp, am dedicat un capitol aparte și industriei de turism, prezentându-vă cele mai noi știri și evenimente, iar la fiecare sfârșit de săptămână vin cu câteva propuneri de weekend care vă pot ajuta să petreceți clipe frumoase după o săptămână extenuantă. Încă mai am multe de povestit!

Dacă vă place acest blog și apreciați timpul și efortul pe care îl dedic acestuia, m-aș bucura dacă m-ați vota, până pe data de 14 mai 2014, mulțumindu-vă anticipat, dar mai ales pentru că citiți articolele de pe blog. Votul este gratuit și se realizează online, procesul de votare fiind următorul:

 • Accesați http://www.expremio.com/excellenceawards/publicVote
 • Introduceți numele și adresa de email
 • Verificați contul de email cu care v-ați înregistrat și intrați pe linkul primit
 • După ce ați intrat pe pagina de Categorii, alegeți ultima categorie “Distincție pentru experiență și excelență” și la subcategoria “Cel mai bun jurnalist/blogger de turism al anului” votați Monica Anghelovici 🙂
 • Imediat apare un mesaj de verificare a votului și dati SEND
 • Veți primi un email cu lista categoriilor la care ați votat
 • Rețineți că de pe o adresă de mail validă se poate vota o singura dată, iar de pe un IP pot vota maxim 10 persoane, cu 10 adrese de mail diferite.

Capturaţi ecranul complet 23.04.2014 175734
Capturaţi ecranul complet 23.04.2014 181931
Desigur, puteți vota la toate categoriile, lista finaliștilor tuturor categoriilor putând fi accesată aici. Câștigătorii anului trecut i-am menționat în acest articol.

La eveniment vor participa  lideri, influențatori și profesioniști din principalele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității:

 • Proprietarii de hoteluri
 • Investitori
 • Instituții financiare
 • Manageri și executivi din industria hotelieră și de turism
 • Oficiali ai Guvernului și reprezentanții instituțiilor de resort
 • Arhitecți și designeri din industria hotelieră
 • Reprezentanți ai agențiilor de turism și tur operatori

Hotel Tourism Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, companie specializată în organizarea de evenimente B2B, iar ediția din acest an sigur va fi cel puțin la fel de interesantă ca și cea de anul trecut.

Vă doresc ca din fiecare vacanță să vă întoarceți cu o minunată experiență de călătorie, dar și de viață!

DSC_0004

 

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

 1. Mica noastra comunitate o sustine pe Monica, pe care o consideram un adevarat ambasador al turismului din Apuseni si judetul Alba!

 1. 8 April, 2015

  […] unul dintre bloggerii de travel care a urcat pe podium. Trebuie să spun că mă bucur nespus când sunt nominalizată sau primesc un premiu pentru proiectul meu de suflet Povestidecalatorie.ro (cel mai bun blog de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture