La Iași din București cu Blue Air și retur!

Blue Air lansează, în premieră, zborurile interne pe ruta București – Iași – București

Ați putea crede că nu am fost în Iași până acum?…Numai bine, că acum pot scurta distanța și pot ajunge imediat! Cum e posibil asta? Foarte simplu: Blue Air a lansat, în premieră, zborurile interne pe ruta București – Iași – București, cu două frecvențe pe zi!

Bucuresti - Iasi - cursa interna

Mai mult decât atât, biletele de avion sunt disponibile la cele mai mici tarife, începând de la 47.90 euro*/segment (*TVA și taxe incluse, locurile sunt însă limitate), online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agenții partenere ale companiei.

Blue Air - Boeing 737-800

Ruta Iași – București și retur se alătură zborurilor deja disponibile în orarul de iarnă 2015/ 2016, începând cu 25 octombrie și se va opera cu aeronave moderne de tip Boeing 737.
Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg și un snack pe timpul zborului, a declarat dl Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Blue Bistro

Ei bine, și bagaj de cală și snack în timpul zborului incluse în tarif, deja mi se pare răsfăț 🙂 . Iată și orarul de zbor:

 • 07.00  IAȘI  – 08.00 BUCUREȘTI        19.30  IAȘI  – 20.30 BUCUREȘTI
 • 07.30 BUCUREȘTI – 08.30  IAȘI         20.30 BUCUREȘTI – 21.30 IAȘI

Rute Blue Air, ca să stiți:

 • din București: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florența, Iași, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
 • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano (Bergamo), Paris, Roma, Torino
 • din Sibiu: Stuttgart
 • din Constanța: Milano (Bergamo)
 • din Larnaca: Atena, Salonic
 • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Blue Air-aircraft interior

Nu știu dacă ajung în Iași în perioada imediat următoare, dar în Liverpool ajung sigur cu Blue Air, evident!

blue air mona

Boeing 737-800

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

 1. 29 October, 2015

  […] povesteam prin vară că Blue Air urma sa lanseze cursa Bucureşti – Iaşi, ocazie cu care am văzut pentru prima dată acest oraş nostalgic, participând la zborul […]

 2. 2 November, 2015

  […] În sfârşit la Iaşi! Nu aş fi crezut nici într-o mie de ani că ajung atât de târziu în acest oraş, noroc cu Blue Air că a scurtat drumul de la Bucureşti la Iaşi… […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture