Învață să citești și fotografii!

De câte ori nu ai plecat în călătoriile tale cu gândul la cele mai frumoase fotografii pe care le poți face pentru a-ți reaminti mereu de clipele minunate petrecute și de locurile frumoase pe care le-ai văzut?

Colindăm în fiecare an în câte un colțisor de țară sau de lume și dacă nu ar fi fotografiile din vacanțele noastre, amintirile s-ar estompa…

Tocmai de aceea, fotografiile ar trebui să fie cât mai reușite, indiferent de vremea de afară sau de ora târzie din noapte în care sunt făcute.

Cum am putea face o fotografie bună dacă nu am avea câteva noțiuni aparent simple, dar pe care nu le vom putea asimila singuri fără sfaturile prețioase ale specialiștilor în domeniu?

LOGO-F64F64 ne propune un curs de o singură zi în care putem afla câteva elemente necesare pentru ca fotografiile noastre să capete greutate. Astfel, vom învăța ce înseamnă ISO, diafragma și timpul de expunere, care ne vor ajuta să realizăm fotografii bune indiferent de gradul de luminozitate.

Vino și tu sâmbătă, pe 28 septembrie 2013, între orele 10.00-14.00 la mansarda Librăriei Bastilia pentru a afla de la fotojurnalistul George Nicolae din secretele realizării unei fotografii, dar și pentru a descoperi mesajele ce se ascund în spatele acestora!

Mai mult decât atât, la sfârșitul cursului vei primi un voucher în valoare de 20 de lei pentru a-ți printa fotografiile preferate!

Voi fi și eu acolo, așa că vom avea posibilitatea să ne cunoaștem! Va și și editura Herald, care este implicată într-o campanie frumoasă, cu Focus pe carte, destinată iubitorilor de lectură și de fotografii deopotrivă, al cărei sponsor principal este F64.

Pentru informaţii suplimentare, dar şi pentru a te înscrie, te rog să trimiți un mesaj pe adresa seminarii@f64studio.ro sau sunムla numărul de telefon 021.270.00.43.

Va fi o întâlnire interesantă!

curs-librarii--ptr-mail (1)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

3 Responses

  1. O idee excelenta si ma bucur mult ca ai posibilitatea sa ajungi acolo si sa inveti cat mai multe despre fotografie! M-ar fi incantat si pe mine, dar soarta a facut sa locuiesc intr-un oras mai mic, in care sunt lipsita de astfel de oportunitati!
    Mult succes!

  2. Rodica says:

    Mi-ar placea sa particip dar sunt mult prea departe si nu dispun de timp. Oricum, initiativa este foarte interesanta asa ca am distribuit acest articol pe toate canalele web posibile :D. O saptamana plina de realizari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture