“Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” cu cărţile editurii Herald!

Câţi dintre noi nu am căutat răspunsul la întrebări care ne macină, într-o carte? De câte ori nu ne-am oprit intr-o librărie frunzărind înfriguraţi paginile unei cărţi în căutarea unor soluţii? Nici nu aş vrea să îmi imaginez cum ar fi o viaţă fără cărţi, prietene bune atât acasă, cât şi în călătoriile noastre…

De cele mai multe ori, o simplă lecturare a unei cărţi încărcate emoţional şi spiritual ne fac să ne simţim bine, ne schimba percepţiile şi atitudinea faţă de problemele cu care ne confruntăm, ajutându-ne astfel să trecem mai uşor peste ele sau chiar să le soluţionăm.

informeaza-ti_egoul_mareEditura Herald lansează o nouă carte, ce ne învaţă să trăim clipa, ne ajută să ne hrănim sufletul, activitatea editurii făcând parte din efortul celor care îşi doresc să lumineze un drum al potenţialului regăsit pentru ca fiinţa umană să fie, în sfârsit, deplină.

Autoarea cărţii ÎNFOMETEAZĂ EGOUL, HRĂNEŞTE SUFLETUL, căci despre această carte este vorba, creatoarea, de fapt, a metodei de vindecare emoţională SOULDRAMA© şi terapeuta Connie MILLER, soseşte în luna septembrie la Bucureşti pentru două întâlniri speciale cu publicul:

SEMINAR, 21-22 septembrie 2013, la Hotel Caro, începând cu orele 10.00
LANSARE DE CARTE, 23 septembrie 2013, la Institutul pentru Fericire, orele 19.00

Connie MILLER – terapeută şi formatoare de renume internaţional, originară din SUA, autoare a cărţii ÎNFOMETEAZĂ EGOUL, HRĂNEŞTE SUFLETUL – este fondatorul Centrului de Consiliere Spring Lake Heights şi al Institutului Internaţional de Souldrama©. De asemenea, este un apreciat vorbitor şi trainer, psiholog transpersonal, spirit inovator, dar şi autoare de carte şi articole dedicate metodei Souldrama©. Connie MILLER practică de peste 25 de ani psihoterapie individuală, maritală, de familie şi de grup, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Pentru modelul programului de recuperare în şapte paşi a câştigat premii care îi recunosc inovaţia şi creativitatea. Munca sa continuă a inclus prezentări publice în universităţi şi la conferinţe profesionale, ateliere de lucru în Anglia, Italia, Grecia, Portugalia, India, Indonezia, Brazilia, Olanda, Lituania, Letonia şi SUA.

Metoda SOULDRAMA© a fost creată de Connie Miller în 1997 şi este un proces de transformare spirituală în şapte paşi, care integrează psihologie, spiritualitate şi creativitate, permiţând fiecărui participant ca, în timp, să poată fora în adâncul propriei vieţi. A avut ca punct de plecare psihodrama şi a dus lucrul psihologic în zona unde spiritualitatea şi artele creative deschid nişte porţi de acces uitate. Este o metodă experienţială de accesare a inteligenţei spirituale.

„SOULDRAMA© este rodul lucrului timp de mulţi ani cu co-dependenţa. Am proiectat această metodă pentru clienţii care erau „blocaţi” în viaţă. Mulţi dintre ei aveau fie o carieră, fie o relaţie de succes; nu erau conştienţi că le puteau avea pe amândouă. Scopul principal al acestei metode este de a elibera clienţii de rezistenţa anterioară şi de a-i ajuta să şteargă blocajele care îi împiedică să atingă şi să trăiască scopul lor superior. De asemenea, este destinată să ajute la transformarea rănilor pe care le-au suferit în copilărie în daruri spirituale”. Connie MILLER

LANSAREA cărţii ÎNFOMETEAZĂ EGOUL, HRĂNEŞTE SUFLETUL va avea loc luni, 23 septembrie 2013, orele 19.00 la sediul unuia dintre cele mai noi spaţii din Bucureşti dedicate dezvoltării personale, Institutul pentru Fericire. Vor prezenta cartea:

Connie MILLER, autoare de cărţi, terapeut, formator şi supervizor
Iliana SISEA, psiholog si facilitator de constelatii familiale
Gabriela DENIZ, editor Herald
Cristiana IOSIF, co-organizator eveniment

ÎNFOMETEAZĂ EGOUL, HRĂNEŞTE SUFLETUL este cel mai recent titlu publicat de autoare. Connie MILLER foloseşte fondurile obţinute din drepturile de autor pentru finanţarea unei burse şcolare destinate educării de consilieri pastorali în Indonezia.

Afis_infometeza_egoul_hraneste_sufletul-web (1)

SEMINARUL are tematica „Cele şapte căi de acces ale Souldrama© spre trezirea Inteligenţei Spirituale”. Cu amestecul său unic de psihologie şi spiritualitate acest workshop experienţial este conceput să te ghideze în călătoria ta interioară către vindecare. Teme de lucru: alegerea relaţiilor potrivite, propria energizare fizică şi emoţională, confruntarea cu bucuriile şi provocările unei vieţi trăite spiritual prin accesarea inteligenţei spirituale, descoperirea darurilor unice, a talentelor şi aptitudinilor pe care le aduci în această viaţă, depăşirea temerilor personale care îţi împiedică progresia.

„Pentru un public obişnuit şi educat să gestioneze volume uriaţe de informaţie, pentru a cărei selecţie şi sortare îşi foloseşte inteligenţa raţională, Connie are „inspiraţia” să propună o metoda „in action”, cum îi place să o numească, prin care terapia în grup intervine în eliminarea blocajelor care obturează accesul la inteligenţa emoţională. Propune un parcurs formal, de trecere prin „Porţi” de evoluţie care, asumat, ne apropie de integrarea inteligentei noastre spirituale.

Ca participant la seminare de SOULDRAMA©, am fost fascinată de inspiraţia cu care reuşeşte de fiecare dată, în orice grup, indiferent de poziţie geografica sau cultură socială, să transmită bucuria sentimentului de apartenenta la întreg şi încrederea ca transformarea este posibilă!” Cristiana IOSIF, co-organizator eveniment.

Seminarul se desfaşoară contracost. Detalii şi înscrieri, la adresele de mail:
iliana_sisea@yahoo.com, cristianaiosif@gmail.com.

Contact lansare de carte: Andreea Tincea – PR Herald, 0743050507

Organizator lansare de carte: Editura HERALD

Co-organizator eveniment si seminar: Cristiana IOSIF

Partener organizare: Institutul pentru Fericire, adresa Str. Avrig, nr. 29, Bucuresti, in zona liceului Iulia Hasdeu

Parteneri media: Romania Libera, TraiesteConstient.ro, FundatiaPretuiesteClipa.ro, Pvestidecalatorie.ro, Staupenet.ro, Bookuria info, Filme-carti.ro, Astrocafe, Bookblog, PR Wave, Calendar Evenimente.ro

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 12 December, 2013

    […] Poveştidecalatorie.ro s-a gândit să facă o bucurie cititorilor oferind două cărţi ale editurii Herald : “Înfometează egoul şi hrăneşte sufletul” de Connie Miller. Cartea s-a lansat în septembrie 2013, putând citi amănunte atat despre carte, cât şi despre autoare aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture