Începe ediția de primăvară a Târgului de Turism al României!

În perioada 15 – 18 februarie 2024, suntem invitați la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expozițional Romexpo și prezintă pachete turistice avantajoase pentru anul 2024. Fie că suntem în căutarea unei escapade urbane sau a unei vacanțe pe o insulă exotică, vor fi opțiuni pentru toate gusturile.

De asemenea, sunt preconizate reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Veneția, Paris, Madrid, Londra, Milano și Florența, iar pentru un pachet pentru concediul de vară, se practică reduceri de până la 40%, în Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Pentru destinații exotice, la #TTRI2024 se vor găsi pachete de lux cu buget accesibil. Companiile au pregătit reduceri de până la 30% pentru Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana. In acelasi timp, agențiile și tour operatorii prezinta oferte și pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024, iar ca variante de cazare pe litoralul românesc sau la munte, există discounturi de până la 30%.

Pe lângă partea expozițională și pachetele avantajoase pregătite pentru pasionații de călătorii, Târgul de Turism al României oferă și o platformă interactivă de dezbateri în care se prezintă exemple de bune practici din domeniul turismului, atât la nivel național, cât și internațional. Scopul este de a identifica soluții eficiente pentru promovarea și dezvoltarea durabilă a sectorului turistic.

Mai mult decât atât, manifestarea intermediază și întâlniri de business între antreprenori și reprezentanți ai domeniului turistic, într-un cadru profesionist de networking.

Program vizitare:

  • 15 – 17 februarie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 18 februarie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture