Încep noi cursuri gratuite de formare profesională în industria ospitalității!

Începutul de an ne aduce o nouă sesiune de cursuri GRATUITE de formare profesională în industria ospitalității, organizate de Centrul Național de Învățământ Turistic S.A., în cadrul proiectului “Calificare, Competențe, Competitivitate în Regiunea Sud-Est” (contract POCU/464/3/12/128144).

Proiectul se derulează în perioada 05.02.2020 – 04.10.2021 și este cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătățirea nivelului de competențe profesionale pentru angajații care activează în domenii precum turism și ecoturism, procesarea alimentelor și băuturilor, construcții, tehnologia informației și comunicațiilor, textile și pielărie, în județe din Regiunea Sud-Est (Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea, Buzău, Constanța).

Centrul Național de Învățământ Turistic S.A., în calitate de Partener 1, va organiza cursuri de formare profesională pentru următoarele calificări:

  • BUCĂTAR (720 ore – 240 ore teorie și 480 ore practică – (grupa 2) – începând cu luna februarie 2021 – au loc înscrieri
  • OSPĂTAR (CHELNER) VÂNZĂTOR ÎN UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE – (720 ore – 240 ore teorie și 480 ore practică) – (grupa 2) – începând cu luna februarie 2021 – au loc înscrieri
  • CAMERISTĂ – (360 ore – 120 ore teorie și 240 ore practică) – începand cu luna martie 2021 – au loc inscrieri

Cursanții absolvenți vor primi diplome certificate de către Autoritatea Națională pentru Calificări, cu recunoaștere națională și internațională.

Condițiile de participare sunt:

  • calitatea de angajat cu contract individual de muncă (cu normă întreagă sau timp parțial) la întreprinderi din regiunea de dezvoltare Sud-Est;
  • întreprinderea (angajatorul) să își desfășoare activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, respectiv: Turism și ecoturism; Procesarea alimentelor și băuturilor;
    să aibă un nivel de educație care să-i permită accesul la programul de formare.

Pentru studiile au fost efectuate în străinătate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în România.

Locurile sunt limitate! Pentru persoanele care au dosarul complet și îndeplinesc condițiile de eligibilitate se va aplica regula “primul venit, primul servit”.

Pentru mai multe informații, vă rog să contactați urmatoarele persoane:

  • Cristiana Paraschiv – expert comunicare si grup-tinta P1; Tel.: 0215.492.892; e-mail: cristiana.paraschiv@cnit.ro.
  • Luciana DUMITRU – expert comunicare si grup-tinta P1, Centrul National de Invatamant Turistic SA, Blv. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti, Tel.: 0721.061.302, e-mail: luciana.dumitru@cnit.ro.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture