În vacanță la Casa Jad Boutique!

Sunt perioade în viața noastră în care factori exteriori ne împiedică să urmăm cursul firesc al activităților de zi cu zi. Așa mi s-a întâmplat și mie în urmă cu vreo două săptămâni, unii dintre voi chiar știu, motiv pentru care am lipsit de la Forumul de ghizi de turism la care trebuia să particip la Predeal. O mișcare bruscă și o durere puternică de spate m-au lăsat la vatră. Mai pățisem ceva similar acum doi ani, când am fost la Festivalul Cetăților Dacice de la Cricău, afecțiune ce mi-a stricat toată vara.

M-am temut acum de ceva mai grav, noroc că nu a fost, dar recomandările pentru mine au fost clare: masaj și gimnastică medicală.

Hmm, sună bine masajul, dar vă garantez că am mai încercat și am plecat mai obosită decât am venit. Iar gimnastica medicală nu e de mine, nu îmi place și cred că în ultimii ani am devenit adepta unui efort mai pasiv, nu mă cațăr pe munte, singura excepție a fost când am coborât și urcat panta pentru a ajunge de pe platou la Crucea Caraiman, prefer plimbările lungi.

Ceva trebuie să fac, totuși, pentru o recuperare rapidă, doar nu o să mă rezum doar la plimbări scurte prin București, nu?…Și cum tot românul caută pe net remedii pentru afecțiunile sale, așa am căutat și eu și am găsit pe un forum ceva interesant. O doamnă spunea că a încercat terapia cu pietre de jad. Oare ce mai e și asta? Că tratează lombalgiile, herniile de disc și așa mai departe. De curiozitate, am căutat amănunte și locuri în care se poate face o astfel de terapie. Si am găsit Casa Jad Boutique. Wow, numai să intri pe site și simți un răsfăț…

cj9

Aici am văzut că numai faptul că stai întins pe un pat și pietrele de jad lucrează pentru tine, te vindeci de câte și mai câte. Și eu nu fac nimic?? Doar stau? E de incercat! Și uite așa, iată-mă la Casa Jad Boutique, cu speranța că se întâmplă câteva minuni în cel mai scurt timp posibil!

O domnișoară simpatică mă poftește înăuntru, într-o atmosferă destinsă, altfel decât prin alte saloane, parcă eram în vizită la cineva. Aici mi s-a spus că masajul cu jad presupune să stau întinsă pe un pat de masaj ce are în componență pietre imperiale de jad, 80 pietre turmalină, care ajutate de razele infraroșii echilibrează întregul organism. Terapia cu jad este bună pentru masajul coloanei vertebrale și pentru membrele inferioare, dar și pentru zonele de disconfort asociate gâtului și capului. Și toate în același timp!

9 si 4 role de jad cu watermark

Eu încercam să găsesc metode moderne de tratament și am găsit modernul în metode ce înglobează principiile milenare de medicină tradițională chineză, că să amintesc numai de presopunctură și termoterapie.

JAD-ul conține minerale precum: calciu, fier, magneziu, zinc, seleniu și potasiu, fiind o piatră renumită prin frecvența pe care o transmite corpului nostru, iar prin pătrunderea căldurii în profunzime se poate influența benefic capacitatea de autovindecare a organismului, favorizând relaxarea și eliminarea problemele de somn, ajutând la detoxifierea organismului și vindecarea afecțiunilor rinichilor.

Am făcut deja câteva ședințe și nu va spun ce senzație! Nu îți mai vine să pleci, iar muzica în surdină ce se aude are darul de a te relaxa la maxim. Mai mult decât atât, se poate face și masaj Shiatsu pentru picioare, având rol de drenaj limfatic, dar și o detoxifiere a pielii cu o mască facială cu pietre de jad.

M-am gândit să nu țin pentru mine și să va spun și vouă! Decât să alergați câteva zile prin cine știe ce locuri, mai bine vă răsfățați la Casa Jad Boutique și vă  și vindecați totodată! Iar dacă veniți și voi acum, mă găsiți și pe mine, doar să nimerim la aceleași ore. Mai povestim despre vacanțe.

Am pus și niște poze sugestive, mă gândesc să mă pozez și eu zilele următoare  🙂 .

_DSC0551

De reținut:

 • Adresa: Bvd. Dimitrie Cantemir nr. 4, Bl. C4, Sc. A, Ap. 3, interfon 03 (pe langa Biserica Spiridon)
 • Program de lucru: Luni – Vineri: 10:00 – 20:00 / Sambata: 10:00 – 15:00

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

7 Responses

 1. Eva Dumitrescu says:

  Parca as incerca si eu!

 2. Mariana Soare says:

  Cat dureaza o sedinta de masaj?

  • Masajul cu pietrele de jad pe pat dureaza 40 de minute, dar o “sedinta” poate include si alte terapii, astfel ca dureaza mai mult. Cel mai bine intrati pe site si discutati amanunte cu cei de acolo.

 3. PRACTIC says:

  Ştiam şi eu de terapia cu jad, dar că există o Casă Jad 🙂 habar nu aveam. Ce ne-am face fără informaţiile tale, mi-e şi teamă să mă gândesc !!!

  MULŢUMIM FRUMOS !!!

 4. Alex says:

  Provoci oamenii, stimată Monica, chiar şi pe cei care nu au nevoie de această intervenţie! :))
  Mulţumim pentru postare!

 1. 26 February, 2015

  […] ori talisman. Eu am încercat efectele sale benefice și calmante la Casa Jad Boutique, despre care v-am mai povestit și am promis că revin cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture