Hotelul Sol Nessebar Mare – o locatie ideala pentru familiile cu copii

Hotel Sol Nessebar Mare 29Daca ar fi sa aleg iar petrecerea unei vacante la mare in Nessebar, indiscutabil as alege acelasi hotel, respectiv Sol Nessebar Mare sau fratele sau Sol Nessebar Bay.

Explicatia este una simpla: aceste doua hoteluri sunt perfecte pentru familiile cu copii! Spatioase, in mijlocul unui parc, am putea spune cu circuit inchis, au locuri de joaca, piscine multe, mancare berechet.

Dar sa o luam cu inceputul….

Prima data am ajuns aici cand hotelurile erau in lantul Ifa. Pe vremea aceea putini romani le descoperisera. Ulterior, tinand cont ca Romania s-a mutat in Bulgaria 🙂 , au devenit foarte cautate si aglomerate.

Hotelurile din acest lant se afla cam la 2 km de fasia de pamant ce te duce in Nessebarul vechi, pe care merita sa il vizitati, va garantez ca va scoate din atmosfera Bulgariei si va trimite in Turcia sau Grecia…

Voi vorbi punctual despre Hotelul Sol Nessebar Mare:

Hotel Sol Nessebar Mare 14Parcare: generoasa, ultima oara se platea 5 euro/zi de masina. Aveti si iarba la dispozitie…

Camera: imensa si viu colorata, optimista, decorata cu forme geometrice in nuante de galben, albastru, verde si portocaliu! Pat mare, balcon cu vedere la mare, daca alegeti asta, ceea ce va recomand. Baia dispune de cada. Exista si aer conditionat.

Mancare: buna per ansamblu, nu foarte variata, dar suficienta. Legume, carne, fructe, tot ce gasiti pe la all inclusive. Si mamaliga, mai nou ! Bauturi la dozatori, inclusiv vin. Datorita aglomeratiei este bine sa mergeti la masa la prima ora, pentru a prinde locuri langa piscina. Intre mese puteti lua cartofi prajiti si pizza, inghetata, fursecuri. Nu va recomand, altfel luati si kilograme cu voi… 🙂

Hotel Sol Nessebar Mare 8Piscine: una interioara cu apa calda, doua exterioare (din care una aferenta Castelului pentru copii, prevazuta si cu tobogane de apa.). Avand in vedere ca fac parte din acelasi lant si au acelasi numar de stele, te poti duce si la celelalte doua piscine ce apartin de Hotelul Sol Nesebar Bay.

Locuri de joaca pentru copii:

– Castelul de care vorbeam, cu piscina si tobogane. In interior se desfasoara activitati creative, se pot viziona filme.
– Parcul imens ce te duce de la un hotel la altul, intre ele fiind Sol Palace, de cinci stele, mai sofisticat si mai scump.

Hotel Sol Nessebar Mare 26

Plaja: o fasie ingusta, dar la cate piscine sunt, e suficienta pentru o plimbare si o baie in mare. Pentru a ajunge la plaja trebuie sa coborati niste scari.

Distractie: complexul dispune de o discoteca unde au grija sa iti ocupe timpul seara si in timpul zilei exista animatie in sezon, mai ales pentru copii, tot dupa modelul all inclusive.

Servicii medicale: exista la hotelul Sol Nessebar Palace, contra cost, prin urmare luati-va asigurare.

Imprejurimi: orasul, in special Nessebarul vechi, in care puteti ajunge cu autobuzul ce pleaca de langa hotel, platind circa 1 leva/persoana. Atentie ca nu vine des, cam la o jumatate de ora. Daca sunteti cu masina o puteti parca inainte de a intra in peninsula, pe langa banca. Mai puteti ajunge in statiunea Sunny Beach, fie pe langa mare, fie din Nessebarul vechi, intr-o plimbare cu vaporasul. Puteti negocia undeva la 15-20 de euro/cuplu.

Din punctul meu de vedere Hotelul Sol Nessebar Mare reprezinta o locatie ideala pentru familiile cu copii.

Hotel Sol Nessebar Mare 1 Hotel Sol Nessebar Mare 2 Hotel Sol Nessebar Mare 4 Hotel Sol Nessebar Mare 5 Hotel Sol Nessebar Mare 6 Hotel Sol Nessebar Mare 29

 

Hotel Sol Nessebar Mare 15Hotel Sol Nessebar Mare 13Hotel Sol Nessebar Mare 23 Hotel Sol Nessebar Mare 17 Hotel Sol Nessebar Mare 18 Hotel Sol Nessebar Mare 19 Hotel Sol Nessebar Mare 20 Hotel Sol Nessebar Mare 21 Hotel Sol Nessebar Mare 22Hotel Sol Nessebar Mare 28 Hotel Sol Nessebar Mare 27Hotel Sol Nessebar Palace 1 Hotel Sol Nessebar Palace

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

4 Responses

 1. Daiavedra says:

  Dincolo de facilitatile oferite de hotel, lumea apreciaza foarte mult si orasul vechi care este foarte frumos. Asa ca la articolul asta as sugera si un episod 2 in care sa ne descrii numai orasul vechi. Ar fi extrem de util si interesant in acelasi timp, mai ales pentru ca atunci cand pleci nu ai vrea sa-ti petreci concediul numai in hotel sau in apropierea lui.
  Oricum, felicitari pentru descrierea minutioasa si te asteptam cu partea a 2-a. 🙂

 2. Evident ca voi povesti si despre orasul vechi pe care l-am vizitat de cateva ori, este doar o chestiune de timp…
  Multumesc!

 3. Mika says:

  Un blog excelent , multumim !

 1. 31 May, 2013

  […] în complexul Sol Nessebar (la început IFA), în hotelurile de patru stele (Sol Nessebar Bay și Sol Nessebar Mare), complexul dispunând și de un hotel de cinci stele: Sol Nessebar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture