Hotel Tourism & Leisure Investment Conference – cel mai important eveniment din industria hotelieră din România

Daca in luna aprilie 2013 am avut parte de cateva conferinte dedicate industriei turismului online, respectiv eTravel Conference si Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference, luna mai aduce in prim plan cel mai important eveniment autohton dedicat industriei hoteliere: Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

300x100Astfel, pe 21-22 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, se va desfasura cea de-a sasea editie a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, in cadrul caruia vom avea ocazia sa aflam noi tendinte in industria hoteliera si a ospitalitatii si noi oportunitati de business legate de aceasta industrie.

In prima zi a evenimentului, in cadrul unei conferinte impartite in doua sectiuni, se va dezbate perspectiva europeana/globala asupra turismului si vom incerca sa aflam cum putem ajuta Romania sa intre pe harta turistica a lumii.

In panelul de discutii aferent unei a treia sectiuni, se vor dezbate in paralel tematici legate de investitiile din industria hoteliera, turismul din tara noastra si unde se afla Romania in procesul de reconstruire a industriei turismului (problematica moderata de Razvan Pascu, Tourism Consultant, Travel Communication Romania), despre provocari si bune practice in ospitalitate si despre industria restaurantelor.

Prima zi se va incheia cu o Gala a premiilor de Excelenta in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si a turismului din Romania.

Seminarul de a doua zi se va axa pe distributia online a hotelurilor, discutandu-se de strategiile de marketing online pentru industria hoteliera.

O noutate in acest an o constituie sectiunea EXPO, un spatiu special de expozitie dedicat furnizorilor de servicii business-to-business pentru industria hoteliera si a ospitalitatii, ce reprezinta o platforma interactiva de socializare, prezentare si promovare pentru companiile expozante.

Se anunta un eveniment interesat organizat de Evensys – companie specializata de sapte ani in organizarea de evenimente B2B, de la care sper sa aflu ultimele noutati cu privire la industria hoteliera si a ospitalitatii.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. 22 May, 2013

    […] de 70%, în timp ce votul publicului care s-a desfăşurat online, aşa cum am menţionat într-un articol anterior, a avut o pondere de […]

  2. 18 June, 2013

    […] în cadrul Târgurilor de Turism de la Romexpo, unde am participat în calitate de expozant, iar la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference am avut ocazia să îl ascult chiar pe primarul orașului vorbind cu drag despre oraș și Cetatea […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture