Hai la poveşti cu Ziggy si Zaggy la Carnavalul Copiilor!

Numai cand menţionezi cuvântul carnaval şi copiii ciulesc bine urechile, înseamnă ca este vorba de distracţie şi amuzament!

Atunci, hai să mergem împreună cu copiii noştri la Carnavalul Copiilor cu Ziggy si Zaggy, organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, ce se va desfăşura în data de 7 Iunie 2014, un eveniment gratuit prin care asociaţia îşi propune să încurajeze tinerii să înveţe limba engleză cu plăcere şi doar ştim cât de importantă este pentru micuţii călători atunci când mergem cu ei în vacanţă în străinătate.

carnaval

La Carnaval, copiii vor participa la activităţi amuzante şi interactive în limba engleză şi vor avea ocazia să descopere cât de distractivă poate fi invăţarea acesteia!

Vedetele carnavalului vor fi Ziggy si Zaggy, personajele Shakespeare School atat de iubite de copii din cartea Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland, dar şi din emisiunile-lecţie de limbă engleză de la radio Itsy Bitsy. Nu ştiţi încă cine sunt? Ziggy este o veveriţă isteaţă care ştie limba engleză şi îl învaţă şi pe Zaggy, castorul ghiduş, prin jocuri, cântece şi alte activităţi amuzante.

Copiii cuprinşi între vârsta de 4-10 ani (care nu sunt deja cursanţi Shakespeare School), sunt aşteptaţi la carnaval începand cu ora 15:00 la sediul Shakespeare School Victoriei din Strada Tokio nr. 9, Bucureşti. Pentru că locurile sunt limitate, rezervaţi unul din timp la numărul de telefon 0755 033 839 sau pe mail la adresa info@shakespeare-school.ro.

Hai şi voi!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture