Hai la film: Minunea, o poveste emoționantă…

În această vară, Happy Cinema ne invită la un film bazat pe bestseller-ul omonim „Minunea”. Filmul transpune pe marile ecrane povestea emoționantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi. Băiatul de 10 ani care s-a născut cu deficiențe faciale severe a trecut prin 27 de intervenții chirurgicale.

În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se trăduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.

Tariful este de doar 14 lei / bilet, iar acesta se poate cumpăra aici.

Aş vrea să vă zic și de o promoție din această vară: Happy Cinema și Itsy Bitsy FM au grijă ca vacanța de vară să prindă culoare la Itsy Bitsy Film Mania. În lunile iulie și august, de luni până vineri, copiii cu vârste de până în 12 ani au acces gratuit la o selecție de filme în rețeaua Happy Cinema, pe care le veți vedea pe site-ul cinematografului. Mai mult decât atât, tot în această vară (15 iunie – 31 august), la orice pungă de popcorn sărat, reumplerea este gratuită (o singură dată)!

De reținut:

  • Locație: Happy Cinema București
  • Genul filmului: Dramă, Familie
  • Cu: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Mandy Patinkin
  • Regia: Stephen Chbosky
  • Preț bilet cumpărat online: 14 lei/persoană. De luni până vineri, copiii cu vârste de până în 12 ani au acces gratuit.
  • Durata: 118 minute

Hai si la filmul Hotel Transylvania 3: Monştrii în vacanţă!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture