Glasgow, noua destinație Blue Air, din decembrie 2015!

Blue Air, prima companie de smart flying din România, anunță introducerea de zboruri directe între București și Glasgow, cel mai mare oraș din Scoția, renumit pentru cultura sa, structurile victoriene impresionante, numeroase parcuri, dar și locul în care s-au născut inventatorul James Watt, chef Gordon Ramsay sau Sir Alex Ferguson.

Blue Air - Boeing 737-800

Ce putem vizita în Glasgow?

Glasgow este un oraș care trebuie musai vizitat. Pe lângă faptul că este cel mai mare oraș din Scoția, este al treilea ca mărime din Regatul Unit, după Londra și Birmingham. Printre atracțiile turistice din Glasgow recomandate, aș enumera:

 • Catedrala din Glasgow, construită în stil gotic între secolele XIII și XV;
 • Colecția de Artă Burrell, unde sunt expuse covoare persane, oglinzi etrusce, picturi de Rembrandt, Millet și Hogarth;
 • Galeria de Artă și Muzeul Kelvingrove, una din cele mai populare atracții turistice gratuite din Scoția, unde sunt expuse arme și armuri și diverse obiecte din artă;
 • Grădinile Botanice, create în anul 1817;
 • Muzeul de Fotbal din Scoția, găzduiește peste două mii de obiecte legate de istoria fotbalului;
 • Palatul Poporului și Grădinile de Iarnă, un muzeu dedicat istoriei sociale a orașului;
 • Sala Regală de Concerte din Glasgow.

Biletele de avion pentru această destinație sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, începând de la 32,90 €/ segment de zbor (taxe incluse, locuri limitate)  și pot fi achiziționate online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agenții partenere, iar zborurile vor fi operate în fiecare zi de joi și duminică, începând cu 17 decembrie 2015.

Glasgow_RO_logo

Pentru a beneficia de cele mai mici prețuri la biletele de avion pe rutele operate de compania Blue Air, pasagerii trebuie să urmărească în perioada următoare contul oficial Blue Air de Facebook pentru a lua cunoștință primii de noile destinații ce vor fi introduse în orarul de vară 2016.

Iată și care sunt rutele Blue Air:

  • din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia
  • din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano (Bergamo), Paris, Roma, Torino (Caselle)
  • din Sibiu: Stuttgart
  • din Constanta: Milano (Bergamo)
  • din Iasi: Londra, Paris, Roma
  • din Larnaca: Atena, Salonic
  • din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Se pare că Blue Air ne face surprize plăcute în luna cadourilor, prin introducerea de destinații noi, anul trecut în decembrie, fiind inaugurată ruta București – Liverpool.

Boeing 737-800

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

 1. 1 October, 2015

  […] București: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Iași, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture