Forumul Internaţional pentru Turismul de Sănătate, ediţia a VII-a, cu ce noutăţi vine?

Fundaţia Amfiteatru şi Autoritatea Naţională pentru Turism organizează cea de-a VII-a ediţie a Forumului Internaţional pentru Turismul de Sănătate în perioada 18 – 20 noiembrie 2015 la Bucureşti. Evenimentul se defăşoară sub egida Clusterului Medical “Sănătate România” şi al Autorităţii Naţionale de Management a Calităţii în Sănătate.

Forumul Internaţional pentru Turismul de Sănătate are ca principal obiectiv promovarea potenţialului turismului de sănătate din România, din perspectiva celor mai noi tendinţe şi în conformitate cu cerinţele actuale ale pieţei naţionale şi europene.

Forumul de Sanatate Targu Mures (20)

Ediţia a VII-a a Forumului Internaţional pentru Turismul de Sănătate se va concentra pe identificarea avantajelor competitive pe care România, ca destinaţie de turism de sănătate, le deţine în contextul Directivei 2011/24/UE a Parlamentului European şi a Consiliului din 9 martie 2011. Discuţiile ce vor avea loc la forum vor fi centrate în jurul calităţii, ca aspect esenţial pentru creşterea competitivităţii serviciilor de turism de sănătate autohtone în mediul internaţional, dar şi pe aspectele concrete privind exportul serviciilor de sănătate.

La eveniment, vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice din România, ai organismelor internaţionale, specialişti români şi străini, exponenţi importanţi din domeniul sănătăţii şi turismului, reprezentaţi ai unităţilor medicale, prescriptori şi ong-uri din mediul internaţional, agenţii de turism, mass- media etc.

Evenimentul va avea şi o dimensiune ştiinţifică internaţională, lucrările prezentate în cadrul conferinţei fiind publicate în cadrul unei ediţii speciale a publicaţiei Internaţional Journal for Responsible Tourism, publicaţie ştiinţifică indexată în 8 baze de date internaţionale şi în numeroase biblioteci din ţară şi din străinătate.

Anul acesta am participat la  lansarea Centrului de Excelenţă în Sănătate şi Turism, iar Povestidecalatorie.ro a fost partener la Conferinţa Naţională și a Infotripului “Întoarcerea la apă! Echilibru şi sănătate”de la Băile Herculane.

Turismul de sănătate ar trebui să exceleze în România, după părearea mea, şi tocmai pentru că mă preocupă acest domeniu voi participa la forum pentru a vă aduce noutăţi.

Voi credeţi că turismul de sănătate are o şansă în România?

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 16 December, 2015

    […] toamna acestui an, am participat la o nouă ediţie a Forumului Internaţional pentru turismul de sănătate, care a avut loc în luna noiembrie, la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture